✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Ergonomiset lenkkarit

Niille, jotka haluavat antaa jaloilleen lisätukea ja helpotusta pitkinä työpäivinä, tarjoamme ortopediset lenkkarit, joissa on jalkaystävällinen ja ergonominen pohjallinen sekä vakaa rakenne.

Ergonomiset ja jalkaystävälliset lenkkarit miehille ja naisille

Miesten ja naisten ortopediset lenkkarit tarjoavat mukavan helpotuksen jaloille ja auttavat ehkäisemään ja vähentämään polvien, lonkkien, selän ja nivelten kipeytymistä. Valikoimastamme löydät mm. MBT-tuotemerkin lääketieteellisesti luokitellut ortopediset tennarit, jotka ainutlaatuisen pohjamallinsa ansiosta aktivoivat passiivisia lihaksia ja edistävät parempaa ryhtiä, verenkiertoa ja tasapainoa. Tarjolla on myös Schollin ergonomiset, jalkaystävälliset lenkkarit, jotka edistävät jalkaterän oikeaa ja luonnollista asentoa sekä ehkäisevät ylipronaation aiheuttamaa kipeytymistä. Osta jalkaystävälliset naisten ja miesten lenkkarit Color4care-verkkokaupasta!

Ortopediset lenkkarit maksimaalista mukavuutta varten

Color4care-verkkokaupasta löydät ergonomiset lenkkarit, joissa on jalkaystävällinen ja ortopedisesti muotoiltu pohjallinen, joka tarjoaa oikeanlaista tukea ja helpotusta pitkinä työpäivinä. Hoitoalaan kuuluu fyysisesti vaativaa työtä, joka voi olla rasittavaa keholle ja jaloille, joten ortopediset kengät ovat optimaalinen kenkävalinta niille, jotka haluavat vähentää niveliin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Valikoimassamme on tyylikkäitä ja jalkaystävällisiä lenkkareita sekä miehille että naisille useissa eri malleissa ja väreissä. Löydä oma suosikkiparisi, niin saat optimaalisen tuen ja mukavuuden koko pitkän työpäivän ajaksi. Kaikissa ergonomisissa kengissämme on ainutlaatuisesti muotoillut ulkopohjat ja sisäpohjalliset, ja ne on kaikki valmistettu kestävistä ja hyvin hengittävistä materiaaleista. Valitse modernit ja tyylikkäät ergonomiset tennarit, jotka sopivat yhtä hyvin työkengiksi hoitolaitoksessa kuin myös vapaa-ajan harrastuksiin. Sijoita ergonomisiin lenkkareihin, niin jalkasi kiittävät!

544 osuma(a)

Olet nähnyt 24 544 artikkelista