✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
Valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat tuleville hoitoalan ammattilaisille

Etsitkö lahjaa juuri valmistuneellesairaanhoitajalle, lääkärille, eläinlääkärille, toimintaterapeutille tai muulle läheiselle, joka työskentelee terveydenhuollon parissa? Sitten olet oikeassa paikassa! Olemme koonneet upean oppaan, joka auttaa sinua selviytymään valmistujaislahjojen viidakosta. Täältä voit valita tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti terveydenhuoltoalan kiireisen elämän huomioon ottaen ja joista on paljon hyötyä juuri valmistuneille ammattilaisille.

Mitä ostetaan valmistujaislahjaksi sairaanhoitajille, lääkäreille, lähihoitajille, hammaslääkäreille ja muille hoitoalan ammattilaisille? Color4care osaa kertoa! Opastamme sinut tuotteisiin, jotka juuri valmistuneet hoitoalan ammattilaiset tulevat varmasti arvostamaan. Juuri valmistuneet hoitoalan ammattilaiset tarvitsevat paljon erilaisia tarvikkeita, ja laaja valikoimamme sisältää kaikki tärkeimmät apuvälineet, jotka on pakattava ensimmäistä työpäivää varten. Voit valita mm. jalkaystävälliset ja mukavat työkengät, toiminnalliset ja ammattimaiset työkalut, muotoilultaan rikkaat ja käytännölliset työtarvikkeet sekä paljon muita tuotteita, jotka sopivat mainiosti valmistujaislahjaksi.

Alle 30€ maksavat valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat

Laajasta alle 300 kr:n tuotevalikoimastamme löydät paljon erilaisia tuotteita, joita varmasti arvostetaan valmistujaislahjoina. Tarjolla on hoitoala-aiheisia koruja, värikkäitä ja käytännöllisiä työasusteita, yksilöllisiä nimikylttejä, pehmeitä perusvaatteita ja paljon muuta. Yhteensopivien kynätaskujen, kaulanauhojen, kellojen ja muiden lisävarusteiden avulla vastavalmistunut sairaanhoitaja, kätilö, hammaslääkäri tai eläinlääkäri voi lisätä oman tyylivivahteen työasaansa ja pitää samalla kaikki tarvittavat apuvälineet käden ulottuvilla. Näistä tuotteista voit jopa koota tietyn tyylin mukaisen ja näköisen paketin - lopputuloksena on täydellinen ja personoitu valmistujaislahja!

Alle 100€ maksavat valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat

Tässä hintaluokassa tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia, toiminnallisia ja muotoilultaan rikkaita tuotteita, joista tulee olemaan paljon hyötyä vastavalmistuneelle hoitoalan ammattilaiselle. Täältä voit valita käytännölliset työvälineet, useiden johtavien tuotemerkkien työkengät ja -jalkineet, stetoskoopin suojakotelot sekä sandaalit, jotka tarjoavat ilmavaa mukavuutta pitkiä aikoja jaloillaan viettäville ammattilaisille. Beezin, GIMA:n ja Suecosin kaltaisten tuotemerkkien lahjojen ansiosta tuore eläinlääkäri, hammashoitaja, fysioterapeutti tai sairaanhoitaja on täydellisen valmis ensimmäiseen työpäiväänsä.

Alle 250€ maksavat valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat

Haluatko hemmotella rakkaitasi oikein erikoisella valmistujaislahjalla? Siinäkin kategoriassa meillä on runsaasti lahjavaihtoehtoja, joista voit valita! Tästä hintaluokasta löydät mm. Littmannin ammattikäyttöön tarkoitetut stetoskoopit, joissa on maksimaalinen suorituskyky ja toimivuus, jalkineet ja lenkkarit sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Embla, MBT ja Scholl, monet tehokkaat ja luotettavat työvälineet sekä paljon muuta. Vastavalmistunut sairaanhoitaja, lääkäri, kätilö tai apuhoitaja käyttää näitä lahjoja mielellään uudessa työssään.