✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Nimikyltit

Suunnittele yksilöllinen nimikyltti Color4care-ohjelman kanssa ja lisää henkilökohtainen vivahde työasuusi. Persoonalliseksi räätälöity nimikyltti hoitoalan ammattilaisen työasussa välittää aina itsevarman ja henkilökohtaisen vaikutelman potilaille ja kollegoille.

Suunnittele oma nimineula Color4care-sivustolla

Tarjoamme painettuja tai kaiverrettuja nimikylttejä, ja suunnittelutyökalumme ansiosta vain oma mielikuvituksesi on rajana. Voit valita omat suosikkisi erilaisista taustoista, kirjasimista ja väreistä ja luoda sellaisen nimilapun, joka kuvastaa omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Voit tilata muovisen, magneettisen tai armeijaklipsulla varustetun nimikyltin, joka pysyy tukevasti paikallaan koko työpäivän ajan.

Tyylikkäät muoviset nimikyltit

Valikoimastamme löydät nimikyltit, jotka kiinnitetään kätevällä muoviklipsillä. Kiinnitä nimikyltti helposti paitaasi tai kynätaskuusi, jossa se pysyy tukevasti paikallaan koko työpäivän ajan. Tyylikkäät muoviset nimilkylttimme kestävät UV-säteilyä, ja niiden etupuoli on päällystetty kestävällä akryylikerroksella, joten voit käyttää muovista nimikylttiä sekä sisä- että ulkotöissä. Jos etsit nimikylttiä lähihoitajille, lääkäreille, eläinlääkäreille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille, löydät etsimäsi Color4carelta!

Magneettinen nimikyltti terveydenhuollon ammattilaiselle

Color4carella voit suunnitella oman magneettisen nimikyltin, joka kiinnittyy työvaatteisiisi jättämättä jälkiä tai muita jälkiä. Lähihoitajille, sairaanhoitajille, lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnatun nimikyltin avulla voit lisätä oman leimasi työasuun ja ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi myös työpaikallasi. Color4caren magneettisia nimikylttejä on saatavana kahdessa eri muodossa ja ne kiinnittyvät kaksoismagneetilla, jotka varmistavat, että kyltti pysyy tukevasti paikallaan pitkän työpäivän aikana.

Painettu tai kaiverrettu nimikyltti, jossa on armeijaklipsu

Tarjoamme myös painettuja ja kaiverrettuja nimikylttejä, joissa on armeijaklipsu. Tämä metallinen nimikyltti on helppo kiinnittää paidan tai kynätaskun reunaan, jossa se pysyy tukevasti paikallaan ilman katoamisriskiä. Valitse kaiverrettu nimikyltti tyylikkäämpää ilmettä varten tai painettu nimineula, joka tuo väriä ja iloa niin potilaille kuin kollegoillekin. Tilaa painettu tai kaiverrettu nimikyltti armeijaklipsulla Color4carelta jo tänään!

Otathan huomioon, että sinulla ei ole palatusoikeutta nimikyltin kanssa, sillä se valmistetaan erityisesti sinua varten. Ole siksi erityisen varovainen oikeinkirjoituksessa ja varmista, että teksti on hyvin luettavissa nimikyltin taustaa vasten. Emme suosittele valkoista tekstiä vaaleaa taustaa vasten tai mustaa tekstiä tummaa taustaa vasten, koska silloin tekstiä voi olla vaikea lukea.

Olet nähnyt 6 6 artikkelista