✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Wear at Work

Tutustu ruotsalaiseen WAW tuotemerkkiin, jonka tehtävänä on luoda tyylikkäitä vaihtoehtoja klassiseen univormuun. Helposti yhdisteltävät vaatteet hengittävillä materiaaleilla, jotka ovat kestäviä, mukavia ja hyvin työstettyjä istuvuudeltaan ja yksityiskohdiltaan.

WAW työvaatteet ja kengät terveydenhuollon ammattilaisille

Työvaatteet sopivat eri kehon muodoille ja voidaan yhdistää monin eri tavoin tarpeen ja tilaisuuden mukaan. Työvaatteet sopivat aloille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuuteen ja estetiikkaan. Kun puhutaan etenkin hoitotyön vaatteista, ovat univormut monissa työpaikoissa jo vuosia olleet melko jäykkiä ja tylsiä ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikki pitivät yllään samanlaisia vaatteita terveydenhuollossa, lääkärit valkoisia takkeja ja sairaanhoitajat valkoisia tai sinisiä työvaatteita. Nykyisin tämä asia on muuttunut, ja Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä hoitoalalle, joka tarjoaa rauhaa ja huolta.

Suunniteltuja työvaatteita tyylikkäällä ilmeellä

WAW – Wear At Work on innovatiivinen ruotsalainen yritys perustettu vuonna 2016, jonka visiona on luoda työvaatteet, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Kokoelman on suunnitellut palkittu suunnittelija Cathrine Edblad ajatuksella luoda tyylikäs vaihtoehto klassiseen univormuun. Ajatus syntyi muutama vuosi sitten toisen perustajan Rebecca Ardon toimesta. Monen vuoden kokemuksella hammaslääketieteen alalla, hän tajusi, että klinikalta puuttui uniikki tyyli. WAW työskentelee aina mottonsa pohjalta: "Look like the professional you are".

Wear At Work Color4carelta

Me Color4carella olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä WAW työvaatteet. Color4carelta löydät useita WAW tuotteita, sekä kenkiä että vaatteita. Löydät helposti oman tyylin sinulle ja persoonallesi. WAWin tärkein prioriteetti on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi töissä. Kuka on päättänyt, että työvaatteiden tulisi näyttää tylsiltä? WAW on kehittänyt kokoelman ainutlaatuisia univormuja niille, joilla on korkeat vaatimukset muotoilusta, toimivuudesta ja mukavuudesta.