✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Almedahls

Almedahls on toiminut tekstiiliteollisuudessa 1900-luvun puolivälistä lähtien ja tarjoaa houkuttelevia, kilpailukykyisiä tuotteita. Almedahlsille on ominaista korkea tekstiilialan asiantuntemus, joka myötävaikuttaa kestävämpiin ratkaisuihin tulevaisuudessa.

Almedahls – Työvaatteet tyylikkäässä designissa

Almedahls tarjoaa tyylikkäät, mukavat ja kestävät työvaatteet kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiö työskentelee aktiivisesti tuotekehityksen parissa vastatakseen tulevaisuuden tarpeisiin, mikä tarjoaa elinvoimaisen kehityksen ja jatkuvan uusien tekstiiliratkaisujen harjoittamisen. Almedahlsin tarjoamat tuotteet testataan aina korkeiden kestävyyttä, mukavuutta ja toimivuutta koskevien vaatimustensa perusteella. Yhtiön monen vuoden kokemus on tuottanut täyden valikoiman tekstiilejä hoitoon, joissa jokainen tuote on valmistettu inhimillisesti ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Almedahls tuottaa työvaatteet muun muassa Tencel-materiaalista, joka on sertifioitu selluloosakuitumateriaali, tuotettu nopeasti kasvavista puulajeista, kuten eukalyptuksesta ja pyökistä. Tencel on tulossa yhä yleisemmäksi vaatemarkkinoilla ja se on täydellinen korvike puuvillalle, koska sen valmistusprosessi on ympäristöystävällisempi.

Almedahlsin ympäristöpolitiikka

Almedahls haluaa työskennellä paremman ympäristön puolesta ja olla vakuuttunut siitä, että heidän tuotteensa tuotetaan oikeassa muodossa. Tämän takia he työskentelevät jatkuvasti tarkistaakseen toimittajat ja alihankkijat niin, että ne ottavat myös ympäristö- ja työlainsäädännön huomioon tuotannossa.

Valikoima Almedahlsin sertifikaatteja:

Amfori BSCI - Eurooppalainen yrityslähtöinen yhteistyöaloite yrityksille, jotka haluavat osallistua ja parantaa työoloja globaalissa toimitusketjussa.

OEKO-tex - Sertifiointi, joka varmistaa, että tekstiilit eivät sisällä vaarallisia aineita. Vaatimusluettelo sisältää yli 100 parametria sen varmistamiseksi, että kankaat eivät ole haitallisia.

EU-ympäristömerkki - Tuotteita tarkistetaan elinkaarinäkökulmasta raaka-aineista jätteisiin. Tuotteiden on täytettävä korkeat ympäristö-, terveys-, toiminta- ja laatuvaatimukset. Vaatimuksia tiukennetaan jatkuvasti, ja valmistajien on testien ja dokumentoinnin avulla osoitettava, että tuotteet täyttävät nämä vaatimukset.

175 osuma(a)

Olet nähnyt 24 175 artikkelista