✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Almedahls

Pitkät ja intensiiviset työpäivät terveydenhuollossa edellyttävät käytännöllisiä ja mukavia työvaatteita, jotka kestävät päivittäistä kulutusta ja mukautuvat kivasti vartalon liikkeisiin. Erilaisten työkalujen ja apuvälineiden runsas käyttö edellyttää myös käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten tilavia taskuja.

Laadukkaat ja mukavat työvaatteet Almedahlsilta

Pitkät ja intensiiviset työpäivät terveydenhuollossa edellyttävät käytännöllisiä ja mukavia työvaatteita, jotka kestävät päivittäistä kulutusta ja mukautuvat kivasti vartalon liikkeisiin. Erilaisten työkalujen ja apuvälineiden runsas käyttö edellyttää myös käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten tilavia taskuja. Kokenut valmistaja Almedahls tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille mukavat, toimivat ja laadukkaat työvaatteet, joiden yksityiskohdat ja käytännölliset lisät helpottavat päivittäistä hoitotyötä. Almedahls on toiminut tekstiiliteollisuudessa jo 1900-luvun puolivälistä lähtien ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Almedahlsin työvaatteet testataan aina korkeiden kestävyys-, mukavuus- ja toimintanormien perusteella, jotta sinä terveydenhuollon ammattilaisena tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi myös hektisimmillä työhetkillä. Terveydenhuoltovaatteissa on myös tyylikäs ja moderni muotoilu, joten ne täyttävät myös tyylitietoisten käyttäjien vaatimukset.

Almedahlsin ympäristö- ja kestävyystyö

Almedahlin monivuotisen kokemuksen tuloksena on syntynyt terveydenhuoltovaatevalikoima, jossa jokainen vaatekappale on valmistettu sekä työntekijöitä että ympäristöä kunnioittaen. Almedahls valmistaa työvaatteita muun muassa ympäristön kannalta paremmasta Tencel-materiaalista, joka tuotetaan nopeasti kasvavien puulajien kuten eukalyptuksen ja pyökin selluloosakuiduista. Se varmistaa myös, että tavarantoimittajat ja alihankkijat ottavat ympäristö- ja työoikeudet huomioon koko tuotannossaan. Almedahls on Amfori BSCI:n jäsen, Amfori BSCI on eurooppalainen yhteistyöaloite yrityksille, jotka haluavat parantaa työoloja maailmanlaajuisessa toimitusketjussa. Almedahlsin työvaatteilla on ÖKO-TEX 100 -sertifikaatti, joka takaa, että tekstiilit eivät sisällä vaarallisia aineita, sekä ÖKO-TEX Made in green -sertifikaatti, joka takaa, että tavarat on tuotettu ympäristöystävällisellä ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Almedahls on myös sertifioitu ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.