✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Korut

12 osuma(a)

Olet nähnyt 12 12 artikkelista

Etsitkö ainutlaatuisia koruja lahjaksi itsellesi tai rakkaallesi? Color4care-verkkokaupasta löydät kauniita koruja, joissa on terveydenhuollon inspiroimia motiiveja, ja jotka sopivat erinomaisesti kaikenlaisille terveydenhuollon ammattilaisille.

Kauniita, terveydenhuollon inspiroimia koruja Color4care-verkkokaupassa

Täältä löydät ainutlaatuisia kaulakoruja, joissa on terveydenhuollon inspiroimia riipuksia, stetoskoopin, kohdun tai Asklepioksen sauvan muotoisia rintaneuloja sekä kirkkaanvärisiä pinssejä. Tarjoamme myös sormuspidikkeillä varustettuja kaulakoruja, joihin voit kiinnittää sormuksesi työvuorojen aikana, kun et saa tai voi käyttää niitä.

Ainutlaatuisia pinssejä, kaulakoruja ja korvakoruja

Kauniit, terveydenhuollon inspiroimat korumme ovat täydellinen lahja rakkaalle hoitoalan ammattilaiselle. Etsitkö valmistumislahjaa tai kivaa lahjaa onnitteluksi uuden työpaikan johdosta? Haluatko kenties hemmotella itseäsi kauniilla korulla? Siinä tapauksessa löydät varmasti omat suosikkisi laajasta valikoimastamme. Työskentelitpä hammaslääkärinä, eläinlääkärinä, lähihoitajana tai sairaanhoitajana, Color4care-verkkokaupasta löydät varmasti etsimäsi ainutlaatuisen korun.