logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Kuumemittarit

7 osuma(a)

Olet nähnyt 7 7 artikkelista

Kuumemittari on kätevä väline, joka palvelee usein sekä terveydenhuoltoalalla että kotona. Color4caren valikoimasta löytyy sekä perinteisiä että digitaalisia kuumemittareita, jotka voivat mitata lämpöä otsasta, kainalosta, suusta ja rektaalista.

Kuumemittari turvallisiin ja luotettaviin mittauksiin

Tarjoamme myös digitaalisia lämpömittareita, jotka antavat nopean lukeman ja jotka eivät tarvitse kosketusta kehoon lämpötilan mittaamiseksi. Valikoimassamme on vauvoille, lapsille ja aikuisille tarkoitettuja kuumemittareita, jotka antavat luotettavia tuloksia. Tarjoamme mm. lapsille tarkoitettuja eläinaiheisia kuumemittareita, jotka tekevät kuumeen mittaamisesta sekä turvallista että hauskaa.

Kuumemittari kuumeen mittaamiseen suusta, kainalosta tai rektaalista

Suusta kuumetta mittaavat kuumemittarimme asetetaan kielen alle, niitä on helppo käyttää ja niistä aina saa luotettavan lukeman. Tarjoamme kuumemittareita, jotka antavat tuloksen 2-30 sekunnissa, ja joita voi käyttää sekä aikuisten että lasten ja vauvojen kanssa. Näitä kuumemittareita voidaan käyttää myös kainalo- ja rektaalimittauksiin.

Kuumemittarit lapsille

Otta kuumeen mittaaminen olisi hauskempaa kaikkein pienimmille, lisäsimme valikoimaamme vauvoille tarkoitettuja kuumemittareita, jotka on koristeltu söpöillä eläinkuvioilla. Nämä mittarit tarjoavat luotettavan tuloksen jo 10 sekunnissa.

Lämmön mittaus otsalta

Tarjoamme myös otsasta mittavan kuumemittarin - tällainen malli sopii ihanteellisesti vauvojen ja lasten hoitoon tai terveyskeskuksissa ja klinikoilla käytettäväksi. Lämpömittari asetetaan otsaa vasten, ja se mittaa lämpötilan vain 6 sekunnissa.

Digitaalinen kuumemittari

Valikoimaamme kuuluu myös digitaalinen kuumemittari, jossa on kosketukseton toiminto. Digitaalista kuumemittariamme on helppo käyttää vauvojen ja lasten kanssa, ja se mittaa lämpötilan vain 1 sekunnissa.