✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Mekot

64 osuma(a)

Olet nähnyt 24 64 artikkelista

Terveydenhuoltoalalla työvaatteille asetetaan korkeat vaatimukset - niiden on kestettävä kulutusta, niiden on oltava hyvin mukavia ja niissä on oltava sellaisia yksityiskohtia ja ominaisuuksia, jotka helpottavat työarkea.

Mukavia työmekkoja Color4carelta

Laajasta työvaatevalikoimastamme löydät mukavat ja käytännölliset työmekot, jotka kestävät säännöllistä pesua korkeissa lämpötiloissa menettämättä väriä, muotoa ja laatua. Color4caren hoitajan mekko tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden ja mukavan istuvuuden, ja tarjolla on useita eri malleja. Valikoimaamme kuuluu sekä suoria että tyköistuvia malleja, valittavana on erityyppisiä päänteitä ja runsaasti ihania värejä. Tarjoamme tyylikkäitä ja mukavia hoitajan mekkoja sellaisilta kokeneilta valmistajilta kuin Almedahls, Smila ja Segers. Jos haluat optimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapauden pitkinä työpäivinä, tervetuloa työmekko-ostoksille Color4carelle!

Hoitajan mekot, joissa on optimaalinen mukavuus

Meillä on laaja valikoima työmekkoja kaikenlaisille hoitoalan ammattilaisille ja tarjolla on useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löytyy kestävistä materiaaleista tehtyjä mekkoja, joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia ja optimaalinen liikkumisvapaus. Työskentelitpä hammaslääkärinä, eläintenhoitajana, lähihoitajana tai sairaanhoitajana, löydät takuulla omat suosikkisi työvaatevalikoimastamme. Tarjoamme työmekkoja, joissa on tilavat taskut työkaluja ja apuvälineitä varten, kätevät avainlenkit ja matkapuhelintaskut sekä sivuhalkiot maksimaalista liikkumisvapautta varten. Yhdistä työmekkosi korkealaatuisiin tukisukkiin, pehmeisiin legginsseihin tai tyylikkäisiin tukisukkahousuihin, ja saat aikaan täydellisen työasun, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden kiireisinä työpäivinä.