✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Ehdot

Yleistä

1.1

Näitä yleisiä sopimusehtoja ("Ehdot") sovelletaan, kun sinä kuluttajana ("Sinä") teet tilauksen www.color4care.fi -sivuston ja siihen liittyvien sivujen ("Sivusto") kautta. Tämä sopimus on tehty sinun ja Vårdväskan AB:n (rekisterinro 27678831) ("Color4care") välillä. Yksityiskohtaiset yhteystiedot ja muuta tietoa Color4care-yrityksestä löydät Sivustoltamme. Näitä Ehtoja sovelletaan vain sinuun kuluttajana, joka teet tilauksia Sivuston kautta.

1.2

Color4carella on Trygg e-handel -sertifikaatti, ja noudatamme sertifikaatin mukaista etämyyntiä koskevia sääntöjä ja määräyksiä.

1.3

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi tehdä tilauksia Sivustolla. Ruotsin lain mukaan Color4care ei hyväksy alle 18-vuotiaiden tekemiä luotto-ostoksia. Color4care pidättää oikeuden kieltäytyä tilauksesi hyväksymisestä tai muuttaa sitä yksittäistapauksissa, esim. jos olet antanut virheellisiä henkilötietoja ja/tai sinulla on maksuhuomautuksia.

1.4

Color4care pidättää oikeuden järjestää loppumyyntiä ja tehdä mahdollisia kuvallisia tai painovirheitä Sivustolla, kuten julkaista tuotekuvauksissa tai teknisissä eritelmissä esiintyviä virheitä, virheellisiä hintoja ja hinnantarkistuksia (esim. toimittajien tekemiä hinnanmuutoksia tai valuuttakurssimuutoksia) sekä virheellisiä varastosaldotietoja. Color4carella on oikeus korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Jos tilaamallesi tuotteelle on annettu virheellinen hinta, voimme muuttaa hintaa jälkikäteen. Tällaisessa tapauksessa Color4care ilmoittaa asiasta asiakkaalle. Kaikkia Sivuston kuvallisia tietoja on pidettävä vain kuvituksina, joiden ei voida taata vastaavan saamiesi tuotteiden kokoa tai määrää eikä tuotteiden tarkkaa väriä, ulkonäköä tai toimintoja.

1.5

Sivusto ja sen koko sisältö ovat Color4caren tai sen lisenssinantajien omistuksessa. Tiedot on suojattu mm. teollis- ja tekijänoikeuksia ja markkinointia koskevilla laeilla. Tämä tarkoittaa, että tavaramerkkejä, yrityksen nimiä, tuotenimiä, kuvia ja grafiikkaa, suunnittelua ja ulkoasua sekä tavaroita, palveluita ja muuta sisältöä koskevia tietoja ei saa kopioida tai käyttää ilman Color4caren kirjallista lupaa.

Sopimukset ja tilaukset

2.1

Tehdäksesi ostokset Sivustolla, sinun on hyväksyttävä Ehdot. Hyväksymällä Ehdot sitoudut noudattamaan Ehtoja kokonaisuudessaan. Vahvistat, että olet lukenut henkilötietoja koskevat tiedot ja hyväksyt henkilötietojen ja evästeiden käytön Color4caren tietosuojakäytännön mukaisesti (lisätietoja löytyy täältä).

2.2

Ostosopimus syntyy vasta, kun Color4care on vahvistanut tilauksesi ja olet saanut Color4carelta tilausvahvistuksen sähköpostitse. Color4care kehottaa sinua säilyttämään tämän tilausvahvistuksen mahdollisia yhteydenottoja varten, jos vaikka haluat ottaa yhteyttä Color4caren asiakaspalveluun. Voit peruuttaa tilauksesi ennen kuin se on pakattu ja lähetetty (nimikylttien ja muiden tilaustuotteiden tilaukset voit peruuttaa ainoastaan siihen asti, kunnes tuotantoprosessi on aloitettu). Jos tilaus peruutetaan, Color4care palauttaa rahasi takaisin.

Asiakastiedot

3.1

Kun rekisteröit käyttäjätilisi ja/tai teet tilauksen, sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja. Vahvistat, että antamasi tiedot ovat oikeita ja täydellisiä, ja olet vastuussa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Otathan huomioon, että kun teet ostoksen, sinulle luodaan automaattisesti käyttäjätili, jota voit käyttää Sivustolla tilaushistoriasi tarkastelemiseksi.

3.2

Sitoudut varmistamaan, ettei kukaan muu voi käyttää kirjautumistietojasi. Käyttäjätunnuksia ja salasanoja ei saa luovuttaa asiattomille henkilöille, ja käyttäjän on varmistettava, että käyttäjätunnuksia ja salasanoja sisältävät asiakirjat säilytetään siten, että asiattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi. Sinun on ilmoitettava välittömästi Color4carelle, jos epäilet, että salasanasi on joutunut luvattoman henkilön haltuun. Jos et tee tällaista ilmoitusta, olet automaattisesti vastuussa kaikista kirjautumistiedoillasi tehdyistä ostoksista. Jos haluat estää tai poistaa Color4care-käyttäjätilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinnat, maksut ja maksaminen

4.1

Kun tilaat Verkkosivustolla, tilaukseen sovelletaan Verkkosivustolla ilmoitetut hinnat. Hinnat on ilmoitettu euroina (€) ja sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä maksu- tai toimituskuluja - ne on ilmoitettu erikseen.

4.2

Voit maksaa tilauksesi Sivustolla ilmoitetuilla tavoilla. Color4carella on oikeus ottaa maksu vastaan jo tilauksen yhteydessä, paitsi jos olet valinnut laskulla maksamisen tai vastaavan maksutavan, jonka Color4care on hyväksynyt. Color4care tai sen yhteistyökumppanit voivat tehdä luottotarkastuksen, jos maksat laskulla tai osamaksulla.

4.3

Yhdessä Klarna Bank AB:n (Sveavägen 26, 111 34 Tukholma, Ruotsi) kanssa tarjoamme seuraavat maksutavat, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle:

  • Maksa 30 päivän sisällä: maksuaika on 30 päivää tavaroiden lähettämisestä. Täältä löydät 30 päivän sisällä tapahtuvaa maksua koskevat ehdot.

  • Tili: Klarna-tili on Klarnan tarjoama tilinylitysmahdollisuus, jonka avulla lainanottaja voi suorittaa kuukausittaisia maksueriä, joiden suuruus on vähintään 1/24 (vähintään 50 SEK) käytetyn luoton kokonaismäärästä tai vastavat kassalla hyväksyttyjen ehtojen mukaista määrää. Lisätietoja Klarna-tilistä, mukaan lukien yleiset ehdot ja standardoidut eurooppalaiset kulutusluottotiedot, löydät täältä.

  • Suoraveloitus: automaattinen nosto pankkitililtäsi suoraveloituksen perusteella. Tilauksen summa veloitetaan tililtäsi noin kahden arkipäivän sisällä ostoksen tekemisestä tai tavaroiden lähettämisestä. Suoraveloitusta koskevat käyttöehdot löytyvät täältä.

  • Verkkopankkimaksu: tiliäsi veloitetaan heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Löydät lisätietoja Klarnasta täältä ja voit lukea Klarnan käyttöehdot täältä. Tarjotaksemme sinulle eri maksuvaihtoehtoja meidän on jaettava henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi kyseisen maksupalvelun tarjoajan kanssa. Näiden tietojen käyttöä säännellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti. Suosittelemme lukemaan tietosuojakäytäntömme, jonka löydät täältä.

4.4

Color4care voi ajoittain tarjota Sivustolla kampanjoita, joiden ehdot voivat olla edullisemmat kuin näissä Ehdoissa esitetyt ehdot (esimerkiksi laajennetun peruutusoikeuden tai toimitusehtojen osalta). Näitä edullisempia ehtoja sovelletaan niin kauan kuin kampanja on voimassa ja niihin erityisiin tuotteisiin, jotka Color4care on ilmoittanut kampanjan yhteydessä. Color4care pidättää oikeuden peruuttaa tilaukset ja ryhtyä toimenpiteisiin, kuten estää tulevia asiakkaita, jos kampanjoita käytetään väärin. Jos kampanja peruutetaan tai kun se loppuu, näitä Ehtoja sovelletaan muuttumattomina. Sivuston tiettyjä tuotteita koskevat tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan ja niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitus ja kuljetus

5.1

Varastossa olevat tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä.

5.2

Paketti lähetetään asiakkaalle käyttämällä kassalla valittua kuljetusyritystä ja toimitustapaa. Toimituskulut perustuvat valitsemaasi toimitustapaan.

5.3

Jos paketti vaatii noutamista, se on tehtävä ilmoituksessa annetun ajan kuluessa. Paketit on yleensä noudettava henkilökohtaisesti voimassa olevan henkilötodistuksen ja tilausnumeron kanssa. Saat aina ilmoituksen siitä, mistä ja milloin paketti tulee noudattaa. Jos et nouda pakettia ajoissa, Color4carella on oikeus veloittaa sinulta 10 € maksu.

Peruutusoikeus

6.1

Sivustolla tehtyihin ostoksiin sovelletaan aina 30 päivän peruutusoikeutta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ilmoittamalla siitä Color4carelle 30 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilatut tavarat. Kaikkien tavaroiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan ja alkuperäispakkauksissaan, ja kaikkien etikettien on oltava paikoillaan.

6.2

Peruutusoikeus ei koske seuraavanlaisia tuotteita:

  • Tavarat, jotka on valmistettu ohjeidesi mukaan tai joille on muuten annettu selkeä personoitu leima

  • Alusvaatteet, joiden sinetti on rikkoutunut ja joita ei voida palauttaa terveys- tai hygieniasyistä

  • Tukisukat, jotka on testattu ja/tai joiden sinetti on rikkoutunut

  • Vaatteet ja kengät, jotka eivät ole enää uudenveroiset (huomaa, että kengät voidaan testata vain kotona, sisätiloissa ja puhtaalla ja kuivalla lattialla)

6.3

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, sinun on palautettava tavarat ennen peruutusajan päättymistä annettujen ohjeiden mukaisesti.

6.4

Kun käytät peruutussoikeutta, maksat palautuskulut ja olet vastuussa tavaroiden kunnosta siitä asti kun olet vastaanottanut ne, ja koko palautusmatkan aikana. Tavarat on palautettava 30 päivän sisällä niiden vastaanottamisesta.

6.5

Kun peruutat ostoksesi, Color4care palauttaa tuotteesta maksamasi summan, pois lukien toimituskulut ja ylimääräiset palautusmaksut.

6.6

Color4care hyvittää maksamasi summan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja lähettäneet sinulle palautusvahvistussähköpostin. Hyvitetty summa maksetaan sinulle saman maksutavan kautta, jonka valitsit ostaessasi tavaroita, ellei toisin ole sovittu tai ellei palautukselle ole esteitä.

Takuu ja reklamaatiot

7.1

Joillakin Color4caren tuotteilla voi olla takuu. Tiedot takuuaikojen kestosta ja kunkin tuotteen takuuehdoista löytyvät Sivustolta tai näistä Ehdoista. Tavaroiden takuu kattaa vain alkuperäiset valmistusvirheet, ei siis epänormaalista käyttämisestä tai kulumisesta johtuvia vaurioita. Tilausvahvistuksesi toimii takuukuittina.

7.2

Reklamaatio-oikeus koskee tavaroita, joissa on kuluttajansuojalainsäädännön mukainen virhe. Jos huomaat tuotteen vastaanottamisen jälkeen, että tuote on viallinen, ota yhteyttä Color4careen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

7.3

Jos kyseessä on reklamaatio, ota aina yhteyttä Color4caren asiakaspalveluun ennen kuin palautat meille tavarat. Lisätietoja valituksen rekisteröinnistä löydät täältä.

7.4

Kun valitus on vastaanotettu ja käsitelty, ilmoitamme sinulle, miten aiomme ratkaista valituksesi. Yksi ratkaisuista voi olla esimerkiksi palautus ja korvaavan tuotteen lähetys, vaihtoehtoisesti voimme myös ehdottaa alkuperäisen tuotteen korjauksen. Jos olemme hyväksyneet valituksesi, Color4care vastaa palautuskustannuksista.

Sovellettava laki ja riidat

8.1

Mahdolliset erimielisyydet yritetään ratkaista ensisijaisesti yhteisymmärryksessä Color4caren asiakaspalvelun kanssa käytyjen keskustelujen muodossa.

8.2

Mikäli riitaa ei voida ratkaista Color4caren asiakaspalvelun kautta, voit kääntyä ARN:n (Allmänna Reklamationsnämnden) puoleen, josta löydät lisätietoja osoitteesta www.arn.se. Voit tehdä valituksen myös verkossa Euroopan komission riitojen sovittelufoorumin kautta osoitteessa https://ec.europa.eu/consumers/odr. Jos teet valituksen kyseisen foorumin kautta, tapauksesi välitetään automaattisesti asianmukaiselle kansalliselle toimivaltaiselle riidanratkaisuelimelle. Tämä riidanratkaisuelin ottaa sitten meihin yhteyttä ja yrittää ratkaista riidan ilman tuomioistuimia.

Ehtojen muutokset

9.1

Color4care pidättää oikeuden tehdä muutoksia näihin Ehtoihin milloin tahansa. Kaikki Ehtojen muutokset julkaistaan Sivustolla. Muutoksia sovelletaan siitä hetkestä alkaen, kun olet hyväksynyt Ehdot (uuden ostoksen yhteydessä tai Sivustolla vieraillessasi) tai 30 päivän sisällä siitä, kun Color4care on ilmoittanut sinulle muutoksista. Kehotamme sinua tarkistamaan Sivustoa säännöllisesti, jotta olisit tietoinen mahdollisista Ehtojen muutoksista.