logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Avainkaulanauhat

37 osuma(a)

Olet nähnyt 24 37 artikkelista

Laajasta työtarvikevalikoimastamme löydät avainkaulanauhoja ja jojo-avaimenperiä, joiden avulla voit pitää järjestyksessä kaikki avaimet, joita käytät hoitoalan työssäsi. Avainkaulanauha on sekä käytännöllinen väline että asuste, joka tuo väriä työasuun.

Tyylikkäät ja värikkäät avainkaulanauhat

Tarjoamme tyylikkäitä avainkaulanauhoja useissa eri väreissä ja kuvioissa, jotka voit yhdistää samaan mallistoon kuuluviin tukisukkiin, kynätaskuihin ja hoitajan kelloihin. Ripusta avainnauha kaulaan ja kiinnitä jojo-avaimenperä housuihisi tai taskuusi, ja pidä kaikki avaimesi käden ulottuvilla työpäivän ajan.

Jojo-avaimenperä ja -avainlenkki tuovat järjestystä päivittäisiin työrutiineihin

Color4care tarjoaa tyylikkäitä avainkaulanauhoja ja jojo-avainnauhoja luovissa malleissa ja kirkkaissa väreissä, jotta voisit lisätä oman persoonallisen vivahteen työvaatteisiisi. Työskentelitpä sitten eläinlääkärinä, hammaslääkärinä, sairaanhoitajana tai lähihoitajana, löydät meiltä takuulla juuri sinulle sopivan käytännöllisen kaulanauhan. Tarjoamme myös avainnaruja ja -renkaita, joihin voit lajitella avaimesi eri väri- ja karabiinijärjestelmän avulla. Jos kaipaat järjestystä avainviidakkoosi, osta jojo-avaimenperät ja -nauhat Color4care-verkkokaupasta!