logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Työhousut

216 osuma(a)

Olet nähnyt 24 216 artikkelista

Mukavat, kestävät ja käytännölliset työhousut kätevillä yksityiskohdilla ovat useimmille hoitajille olennainen osa työvaatteita. Siksi me Color4caressa olemme koonneet laajan valikoiman edullisia työhousuja sekä miehille että naisille ja useissa eri malleissa ja istuvuuksissa.

Mukavat ja joustavat työhousut miehille ja naisille

Laajasta valikoimastamme löytyvät mukavat ja joustavat työhousut, käytännölliset, tilavilla taskuilla varustetut ensihoitohousut sekä tyylikkäät työhousut. Tarjoamme naisten, miesten ja unisex-mallisia työhousuja, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja jotka voidaan pestä korkeissa lämpötiloissa menettämättä niiden laatua, väriä ja muotoa. Valitse tyylikkäät joustavat työhousut kokeneilta valmistajilta, kuten Hejco, Smila, Segers, Nytello ja Almedahls, joille laatu, toimivuus, mukavuus ja muotoilu ovat aina keskipisteenä.

Optimaalista mukavuutta Color4caren hoitohousujen kanssa

Monien tyylikkäiden ja edullisten naisten ja miesten työhousujemme joukosta jokainen hoitohenkilökunta löytää takuulla oman suosikkinsa. Tarjoamme hoitohousuja useissa eri malleissa, väreissä, materiaaleissa ja kokoissa - kaikissa on optimaalinen mukavuus ja käytännölliset yksityiskohdat, jotka helpottavat hoitoalan ammattilaisten arka. Täältä löydät tyylikkäät ja joustavat työhousut, lääkärinhousut lahkeensuilla, raskaana oleville naisille tarkoitetut työhousut sekä housumallit, joissa on tilavat taskut, kätevät avainlenkit ja käytännölliset matkapuhelintaskut. Jos teet jatkuvasti hektisiä työpäiviä, jotka ovat täynnä eri työvaiheita ja tehtäviä, Color4caren työhousut voivat auttaa sinua selviytymään työvuoroistasi. Työskentelitpä lääkärinä, eläinlääkärinä, lähihoitajana tai sairaanhoitajana, Color4carelta löydät takuulla mukavat ja käytännölliset työhousut!