logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Sakset ja pihdit

66 osuma(a)

Olet nähnyt 24 66 artikkelista

Sakset ovat yleisesti käytetty työkalu hoitoalan tehtävissä ja ne kuuluvat terveydenhuollon olennaisimpiin apuvälineisiin. Color4care-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erityyppisiä lääketieteellisiä saksia, mukaan lukien pihdit, tehosakset ja sidontasakset.

Saksia terveydenhuollon ammattilaisille

Valikoimastamme voit valita luovilla kuvioilla ja kirkkailla väreillä koristeltuja saksia, jotka tuovat väriä työympäristöösi ja näin levittävät iloa sekä potilaille että kollegoille. Mitä jos sovittaisit saksesi yhteen käytännöllisen kynätaskun, kuviollisten tukisukkien tai samaan mallistoon kuuluvan värikkään hoitajan kellon kanssa?

Käytännölliset pihdit

Laajasta saksivalikoimastamme löydät myös pihdit, joita käytetään hyvin monissa terveydenhuollon ammateissa. Pihdit ovat pinsettien ja saksien yhdistelmä, ja ne voidaan myös lukita kokoontaitettuun asentoon. Pihdit ovat kätevä työkalu, joka palvelee sekä vaativissa kirurgisissa toimenpiteissä että yksinkertaisemmissa hoitotehtävissä. Tarjoamme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pihtejä, joiden koko ja muotoilu on optimoitu auttamaan sinua tekemään työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Valittavana on myös useita värejä ja kuvioita, joiden avulla voit tuoda piristystä työpäivääsi. Pihdit mahtuvat kätevästi kynätaskuusi, joten voit kantaa niitä mukanasi työvuoron aikana ja pitää ne aina käden ulottuvilla. Osta käytännölliset pihdit Color4care-verkkokaupasta!

Tehosakset, sidontasakset ja tarkkuussakset

Laajasta saksivalikoimastamme löytyy muutakin kuin pihdit - löydät myös tehosakset, sidontasakset ja tarkkuussakset. Voit valita sakset useiden värien ja kuvioiden joukosta ja lisätä niiden avulla tyyliä ja käytännöllisyyttä työasuusi.

Tehosaksia käytetään siteiden leikkaamiseen haluttuun kokoon sekä vaatteiden tai sideharsojen leikkaamiseen. Tehosaksissa on kulmikkaat, lyhyet terät ja tylpät kärjet, jotka suojaavat leikkauspinnan alla olevaa pintaa ja vähentävät ihon läpäisyn riskiä. Näiden saksien koko ja muotoilu on optimoitu tarkkaan auttaamaan sinua tekemään yksityiskohtaisia leikkauksia täydessä hallinnassa.

Sidontasaksemme ovat kestäviä ja tehokkaita, ja niitä käytetään tehosaksien tavoin mm. sidosten ja sideharsojen leikkaamiseen. Sidontasaksissa on terävät, kulmikkaat terät, jotka suojaavat leikkauspinnan alla olevaa pintaa ja estävät loukkaantumiset. Jotta sidontasakset pysyisivät käden ulottuvilla koko työpäivän ajan, ne mahtuvat kätevästi kynätaskuun.

Tarkkuussakset ovat teräväkärkiset sakset, joissa on lyhyet, terävät terät ja ainutlaatuinen terän teroitus, joka auttaa tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Tarkkuussaksemme on tehty optimaalisen teräviksi ja ne täyttävät terveydenhuoltoalan korkeat vaatimukset. Laajasta valikoimastamme voit valita haluamasi kuviot ja värit, jotta saksesi sopisivat yhteen sekä työvaatteiden että muiden työvälineiden kanssa.