logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
Auta meitä inspiroimaan muita
#yescolor4care
Terveydenhuollon ammattilaisten yhteisö

#yescolor4care

Meistä on ihanaa saada inspiraatiota sinulta asiakkaana ja oppia, miten tuot henkilökohtaisen tyylisi töihin! Haluatko näkyä verkkosivustollamme tai sosiaalisessa mediassamme ja edustaa ihanaa terveydenhuollon ammattilaisten yhteisöämme? Olisimme iloisia, jos voisimme käyttää kuvaasi tai videota sinusta some-kanavissamme markkinointitarkoituksiin. Vastaa pyyntöömme sosiaalisen median kommenttiosioon kirjoittamalla hashtag #yescolor4care tai antamalla muulla tavoin selkeä hyväksyntä sille, että hyväksyt alla olevat ehdot, ja anna meille mahdollisuus inspiroida muita sisällölläsi.

Mitä tämä merkitsee sinulle?
Sinulla on mahdollisuus inspiroida kaikkia Color4care-tykkääjiä ja olla mukana rakentamassa upeaa terveydenhuollon ammattilaisten yhteisöä koko maassa sekä mahdollisesti saada yhden tai useamman uuden seuraajan!

  • Myönnät Color4care-yritykselle (org.numero: 5568801939) ei-yksinomaisen, jatkuvan, tekijänpalkkioista vapaan, maailmanlaajuisen lisenssin käyttää kaikkia kuvia, joihin olet vastannut #yescolor4caretai muuten antanut suostumuksesi edellä kuvatulla tavalla. Suostut siihen, että voimme käyttää kuviasi ja nimeäsi (mukaan lukien käyttäjätunnuksesi kyseisessä kanavassa) markkinointitarkoituksiin edellä mainituissa viestintäkanavissa. Color4care ei ole velvollinen maksamaan sinulle taloudellista korvausta kuvien käytöstä.

  • Sinulla on oikeus lisensoida kuvat ja sinulla on kaikkien kuvissasi esiintyvien henkilöiden lupa lisensoida kuvat.

  • Vakuutat, että kuvasi ei loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai ole lain vastainen.


Huomaa, että tilin, kuvien tai hashtagin poistaminen ei vaikuta lisenssiin ja näihin ehtoihin. Jos haluat, että lopetamme kuviesi käytön, sinun on peruutettava lisenssi. Voit peruuttaa lisenssin ottamalla meihin yhteyttä tai käyttämällä sivustollamme julkaistujen kuvien yhteydessä olevaa ilmoitustoimintoa.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, klikkaa tästä: Tietosuojaa koskevat tiedot.