logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Mukit ja vesipullot

49 osuma(a)

Olet nähnyt 24 49 artikkelista

Piristä kahvitaukosi hauskoilla mukeilla, joissa on inspiroivia tekstejä ja kuvioita. Color4care tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mukeja, jotka tuovat piristystä hoitoalan ammattilaisten kahvitaukoihin.

Hauskat mukit, joissa on tekstejä ja kuvioita hoitoalalta

Täältä löydät hauskoja mukeja, joissa on eri terveydenhuollon ammattien inspiroimia tekstejä ja kuvioita, ja jotka tuovat hyvää tunnelmaa energisoivan kahvitauon aikana. Työskentelitpä sitten eläinlääkärinä, perushoitajana, lääkärinä tai sairaanhoitajana, löydät takuulla sinulle sopivan mukin Color4care-verkkokaupasta. Hauska muki työkaverille on myös ihana lahja, joka piristää hektisinä työpäivinä. Löydä omat suosikkisi laajasta valikoimastamme ja osta muki itsellesi tai muille Color4care-verkkokaupasta!

Käytännölliset ja tyylikkäät lasiset vesipullot

Terveydenhuollossa pitkinä työpäivinä on tärkeää pysyä nesteytettynä ja juoda runsaasti vettä. Siksi Color4care tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä lasisia vesipulloja, joissa on suojaava silikonikuori. Kun vesipullo on lähellä, voit pitää nestetasot tasapainossa myös hektisen työvuoron aikana. Lasisissa vesipulloissamme on kestävä silikonikansi ja korkkiin kiinnitetty kätevä kahva, joten voit helposti kuljettaa pulloa mukanasi koko päivän. Silikonisuojus voidaan myös irrottaa pullon puhdistamista varten. Muista pysyä nesteytettynä Color4caren lasisen vesipullon avulla!