✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

SmellWell

Terveydenhuollon ammattilaiselle, joka viettää monta tuntia jaloillaan pitkien työnpäivien aikana, on haisevien kenkien ongelma varmaan tuttu. Juuri pari pahalta tuoksahtavia kenkiä oli syy ruotsalaisen yrityksen SmellWellin perustamiseen reilut 10 vuotta sitten.

Hajunpoistajat ja tuoksupussit Smellwelliltä

Yhdessä tutkijoiden kanssa SmellWell kehitti ympäristöystävällisen tuotteen, joka tehokkaasti poistaa pahan hajun kengistä, vaatteista, urheiluvarusteista ja muista. Nykyään SmellWellin tuotteita myydään ympäri maailmaa ja he tekevät yhteistyötä monien huippu-urheilijoiden kanssa taatakseen jatkuvan tuotekehityksen.

Raikkaat ja hyväntuoksuiset kengät ja vaatteet Smellwellin avulla

Meidän SmellWell-tuotevalikoimastamme löydät hajunpoistajia ja tuoksupusseja, jotka tehokkaasti imevät kosteutta, joka usein on pahan hajun muodostumisen taustalla. Nämä tuotteet myös estävät bakteerien leviämistä, mikä on erityisen hyödyllistä terveydenhuoltotyössä. Hajunpoistaja laitetaan kenkiin, jotta voidaan välttyä ei-toivotuilta hajuilta. Hajunpoistajia voi käyttää myös muun muassa vaatekaapissa ja -laatikoissa. Tuoksupusseissa on kätevä säilyttää treenivaatteita ja -varusteita, työvaatteita tai kenkiä, ja ne poistavat kosteutta ja pahoja hajuja yhtä tehokkaasti kuin hajunpoistajapussit. Raikkaiden ja hyvältä tuoksuvien kenkien, vaatteiden ja varusteiden puolesta – hanki SmellWellin hajunpoistajat ja tuoksupussit!