✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Hoitajan kellot

165 osuma(a)

Olet nähnyt 24 165 artikkelista

Monet terveydenhuollon tarjoajat ovat jo pitkään käyttäneet työssään hoitajan kelloa, jolla he voivat kellottaa erilaisia tehtäviä ja seurata aikaa päivän aikana.

Käytännölliset hoitajan kellot kaikille hoitoalan ammattilaisille

Color4care-verkkokaupasta löydät erimallisia ja -värisiä hoitajan kelloja. Tarjoamme analogisia hoitajan kelloja, joissa on kauniin väriset silikonikuoret, tyylikkäitä metallisia ja muovisia kelloja sekä digitaalisia kelloja, joissa on useita älykkäitä ominaisuuksia. Kaikki hoitoalan ammattilaiset voivat löytää suosikkinsa täältä!

Hoitajan kellot, joissa on värikäs silikonikuori

Laaja valikoimamme hoitajan kelloja sisältää myös silikonikuorikelloja, joissa runsaasti luovia malleja ja eloisia värejä. Silikoniset analogiset hoitajan kellomme kiinnittyvät helposti työpaitaan hakaneulalla ja pysyvät tukevasti paikallaan koko päivän ajan. Silikonikuoret voidaan irrottaa puhdistusta varten, joten voit ylläpitää helposti hyvää hygieniaa terveydenhuoltoympäristössäsi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit halutessasi vaihtaa silikonikuoren ja muokata hoitajan kellosi mielialasi ja työasusi mukaan. Olemme koonneet laajan valikoiman kauniin värisiä silikonikuoria, joista voit valita helposti omat suosikkisi. Käytännöllisisten hoitajan kellojemme joukosta löydät myös erityyppisiä tyylikkäitä metallisia ja muovisia kelloja. Mallit vaihtelevat klassisemmista kelloista hienosti muotoiltuihin, koristeellisiin hoitajan kelloihin, joissa on esim. käytetty strasseja. Työskentelitpä lähihoitajana, sairaanhoitajana, lääkärinä, hammaslääkärinä tai muussa terveydenhuollon ammatissa, löydät takuulla oman hoitajan kellosi Color4carelta!