✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Takit ja liivit

126 osuma(a)

Olet nähnyt 24 126 artikkelista

Color4care tarjoaa työvaatteita kaikentyyppisille terveydenhuollon ammattilaisille - mukaan lukien mukavat ja käytännölliset takit ja liivit. Täältä löydät eri materiaaleista valmistettuja työvaatteita, jotka sekä pitävät sinut lämpimänä viileinä työpäivinä että auttavat sinua suoriutumaan työarjen tehtävistä.

Takit ja liivit kaikille hoitoalan ammattilaisille

Laajaan valikoimaamme kuuluu takkeja ja liivejä sellaisilta tuotemerkeiltä kuin South West ja Almedahls, joissa yhdistyvät mukavuus, laatu ja toimivuus muotoilusta ja tyylistä tinkimättä. Hoitoalan työtakit ja -liivit ovat saatavilla useissa hienoissa malleissa, ja ne muodostavat käytännöllisen ja tyylikkään lisän työasuun.

Käytännölliset fleecetakit ja työtakit Color4care-verkkokaupasta

Laajasta työtakkivalikoimastamme löydät mukavat naisten ja miesten fleecetakit, tuulitakit viileämpiin keleihin, lämpimät vuoratut takit, toiminnalliset vapaa-ajan takit sekä pehmeät collegetakit. Etsitpä ohutta pyöräilyyn sopivaa tuulitakkia työmatkalle, käytännöllistä fleecetakkia kylmiin terveydenhuoltoympäristöihin tai vuorattua takkia ulkotöihin, löydät takuulla etsimäsi Color4carelta. Mukavat miesten ja naisten fleecetakkimme ovat saatavailla useissa eri väreissä, ja niissä on tilavat taskut apuvälineille ja työtarvikkeille. Syksyn ja talven vaatekaappiin kuuluu myös käytännöllinen vapaa-ajan- tai tuulitakki - se pitää tuulen loitolla työmatkalla ja suojaa sinua kylmältä, kun teet töitä ulkoympäristössä. Pehmeän collegetakin ja mukavan lämpimän vuoratun takin ansiosta olet valmis työskentelemään sekä sisällä että ulkona säästä riippumatta. Löydä oma suosikkisi Color4caren laajasta takkivalikoimasta!

Toiminnalliset liivit hoitoalan ammattilaisille

Color4care-verkkokaupasta löydät liivejä useissa eri malleissa - tarjolla on sekä lämpimiä, vuorattuja liivejä että hoitoalan ammattilaisille tarkoitettuja toiminnallisia työliivejä. Tarjoamme liivejä naisten, miesten ja unisex-malleissa, joten jokainen löytää helposti oman suosikkinsa. Valikoimaamme kuuluu työliivejä, jotka helpottavat työarkeasi sekä ulko- että sisätöissä. Kylmempiä työpäiviä varten tarjoamme vuorattuja liivejä, nämä pitävät sinut lämpimänä työvaatteiden päällä olevana kerroksena. Löydät meiltä myös käytännölliset työliivit, joissa on tilavat taskut työkaluille, säädettävä vyötärökoko sekä mahdollisuus pestä korkeissa lämpötiloissa. Jos etsit mukavaa ja toimivaa työvaatetta helpottamaan arkea hoitoammatissasi, osta työliivi Color4care-verkkokaupasta!