✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Työkengät

136 osuma(a)

Olet nähnyt 24 136 artikkelista

Kestävät, iskuja vaimentavat ja mukavat työkengät ovat olennainen osa hoitoalan ammattilaisen arkea, sillä hyvät kengät auttavat selvitytymään hektisistä työvuoroista, joissa suurin osa ajasta vietetään jaloillaan

Työkengät miehille ja naisille Color4care-verkkokaupassa

Color4caren laajasta valikoimasta löydät hyvin seisomatyöhon sopivat työkengät, joissa on mukava istuvuus ja toiminnalliset yksityiskohdat, ja jotka tuntuvat maksimaalisen mukavalta jalassa pitkinä työpäivinä. Tarjoamme terveydenhuollon työkenkiä miehille ja naisille sekä klassisissa että modernimmissa malleissa. Meiltä voit valita omat suosikkisi monentyyppisten terveydenhuollon kenkien joukosta - tarjolla on mm. klassisia puukenkiä, ihastuttavan värisiä hygieniakenkiä, antistaattisia työkenkiä ja ESD-kenkiä, jotka kaikki on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon kovia vaatimuksia mielessä pitäen. Laajasta valikoimastamme löytyy hyviä työkenkiä seisomatyöskentelyyn, joka on ominaista terveydenhuoltoympäristöille. Vaikka terveydenhuollon työkenkämme tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, hyvän toimivuuden ja korkean laadun, se ei suinkaan tarkoita, että tinkisimme kenkien tyylistä ja muotoilusta. Naisten ja miesten työkenkämme ovat yhtä tyylikkäät kuin mukavat. Valitse useista upeista väreistä ja kuvioista ja lisää oma persoonallinen kosketuksesi työasuusi.

Tyylikkäät työkengät terveydenhuoltoon

Kestävät, toiminnalliset, mukavat ja edulliset miesten ja naisten työkenkämme on suunniteltu erityisesti auttamaan terveydenhuollon ammattilaisia saavuttamaan maksimaalisen mukavuuden pitkinä työpäivinä. Color4caren terveydenhuollon työkenkien ansiosta jokainen askeleesi tuntuu entistä mukavammalta. Edulliset työkenkämme auttavat myös ehkäisemään ja vähentämään polvi-, nivel- ja selkäkipuja, joita voi helposti esiintyä monta tuntia kestävän seisomisen jälkeen. Valikoimassamme on sekä kevyitä työkenkiä että kestävämpiä malleja, joissa on hyvä iskunvaimennus ja jotka on helppo pitää puhtaana. Terveydenhuollon työkenkien valikoimastamme löytyy sekä sisätiloissa että ulkona käytettäviä toiminnallisia jalkineita. Työskentelitpä eläinlääkärinä, sairaanhoitajana tai lääkärinä, löydät takuulla täydelliset työkengät Color4caresta!