✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Nybo Workwear

Hoitoalalla työskentelevällä on tärkeää olla käytännölliset, kestävät ja mukavat työvaatteet, joiden yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja. Nybo Workwearilta löydät miellyttäviä vaatteita, jotka istuvat mukavasti koko työpäivän ajan ja joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia helpottamaan hoitotyön arkea.

Nybo Workwear - mukavat vaatteet hoitotyöhön

Valittavanasi on eri malleja, värejä, kokoja ja materiaaleja, ja kaikissa on otettu huomioon laatu, käytännöllisyys, mukavuus sekä huolellinen suunnittelu. Nybon valikoimasta löydät muun muassa työhousuja, työpaitoja ja mekkoja, jotka tuntuvat miellyttävältä pitää läpi pitkien päivien hoitotyön parissa.

Nybon vaatteet Color4caresta

Tanskalainen Nybo Workwear on valmistanut työvaatteita muun muassa hoitoalan ammattilaisille vuodesta 1962 lähtien. Heillä on siis pitkä kokemus alalta ja he pyrkivät ensimmäisten joukossa vastaamaan alan vaatimuksiin vaatteiden käytännöllisyydestä, kestävyydestä, muotoilusta ja laadusta. Laajasta Nybo-valikoimastamme löydät vaatteita kaikenlaiseen hoitotyöhön. Valikoima sisältää vaatteita niin naisille kuin miehille eri malleissa, ko'oissa, materiaaleissa ja väreissä. Nybon vaatteissa on harkittuja yksityiskohtia, kuten säädettävä vyötärö ihanteellista käyttömukavuutta ajatellen, tilavat taskut työ- ja apuvälineille sekä säädettävät ja joustavat housujen vyötärönauhat. Valikoimassamme on myös unisex-mallisia työpuseroita, joiden istuvuutta voi muokata käyttäjälleen sopivaksi, sekä työhousuja, joiden lahkeenpituus on säädettävissä - jotta Nybo-työvaatteet sopisivat kaikille.

Nybo Workwearin vastuullisuustyö

Nybo Workwear tekee kovasti töitä huomioidakseen ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun kangas- ja materiaalituotannossaan sekä vaatteiden valmistuksessa. He noudattavat muun muassa CSR (Corporate Social Responsibility) -periaatteita eli yritysten sosiaalisen vastuun periaatteita sekä eettisiä periaatteita (Code of Conduct) ja vaatimuksia liittyen haitallisten aineiden käyttöön ja työoloihin. Nybon työvaatteet ovat myös ympäristömerkittyjä muun muassa Oeko-tex-, Made in green Oeko-tex - ja STeP Oeko-tex -sertifikaatein. Useat vaatteista täyttävät myös seuraavien ympäristömerkintöjen standardit: Bluesignin kestävän tekstiilituotannon, SA8000:n sosiaalisen vastuun sekä Reachin, EU-direktiivin, jonka tavoitteena on suojata ihmisiä ja ympäristöä haitallisilta kemikaaleilta vaatteiden valmistuksessa. Työvaatteet on myös huolellisesti testattu, jotta ne täyttävät terveydenhuollon korkeat vaatimukset laadusta, kestävyydestä ja korkeissa lämpötiloissa pesemisestä. Nybo oli alansa ensimmäisiä yrityksistä, joka täytti ISO 15797:n vaatimukset, mikä tarkoittaa, että Nybon työvaatteet kestävät teollisuuspesua - tärkeä vaatimus monille terveydenhuollon toimialoille.