logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Työpaidat

447 osuma(a)

Olet nähnyt 24 447 artikkelista

Color4caren laajasta terveydenhuollon työvaatevalikoimasta löydät käytännöllisiä, mukavia ja kestäviä työpaitoja miehille ja naisille.

Toiminnalliset ja mukavat työpaidat miehille ja naisille

Tarjoamme hoitoalan työpaitoja useissa eri malleissa ja malleissa sekä useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Hoitoalan pitkät, hektiset työpäivät, joihin liittyy paljon liikkumista ja paljon erilaisia tehtäviä, edellyttävät työvaatteita, joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia ja kestäviä materiaaleja - löydät tämän kaiken Color4carelta. Laaja valikoimamme hoitoalan työpaitoja sisältää puseroita, tunikoita, t-paitoja ja pikeepaitoja sekä miehille että naisille. Etsitpä sitten työpaitaa, jossa on tilavat taskut, mukavasti istuvaa tunikaa tai värikästä pikeepaitaa, löydät etsimäsi takuulla Color4care-verkkokaupasta.

Hoitoalan työpaidat, joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia

Miesten ja naisten työpaitamme on valmistettu miellyttävistä materiaaleista, jotka kestävät säännöllistä pesua korkeissa lämpötiloissa menettämättä väriä, muotoa tai laatua. Valikoimastamme löydät puseroita, tunikoita, t-paitoja ja pikeepaitoja useilta eri tuotemerkeiltä, kuten Almedahls, Nybo, Smila, Hejco ja South West. Kaikki tavarantoimittajamme pyrkivät tuottamaan toimivia ja kestäviä työvaatteita, jotka kestävät päivittäistä kulutusta, tinkimättä kuitenkaan tyylistä ja muotoilusta. Meiltä löydät värikkäitä ja tyylikkäitä terveydenhuollon työpaitoja, joiden avulla voit muokata työasuksi vastaamaan omaa persoonallisuuttasi ja tuottaa samalla iloa sekä potilaille että kollegoille. Työpaidoissamme on myös useita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua työssäsi terveydenhuoltoalalla. Täältä löydät miesten ja naisten työpaidat, joissa on tilavat taskut työkaluille ja varusteille, hoitajan tunikat, joissa on sivuhalkiot maksimaalista liikkumisvapautta varten, sekä t-paidat pehmeistä materiaaleista, jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Mikäli etsit optimaalista mukavuutta ja tyylikästä muotoilua, osta miesten ja naisten työpaidat Color4care-verkkokaupasta!