✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Smila

Smila on tunnettu brändi, joka tuo mukanaan vaatteita, jotta voit tuntea olosi mukavaksi vaatteissasi. He keskittyvät kehittämään tyylikkäitä hoitovaatteita, jotka seuraavat muotia ja antavat kaikille mahdollisuuden olla hyvin pukeutuneita töissä.

Smila työvaatteet terveydenhuollon ammattilaisille

Mutta huolimatta siitä, että he keskittyvät paljon muotiin, on myös tärkeää, että Smilan työvaatteet ovat erittäin mukavia ja että vaatteet istuvat hyvin koko työpäivän ajan. Toinen tärkeä asia on, että Smilan työvaatteet ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää usein ja vaikeissa tilanteissa. Terveydenhoidossa vaatteet on pestävä korkeissa asteissa, jotta ne täyttäisivät hygieniavaatimukset samalla, kun niiden tulisi olla pitkäikäisiä. Siksi Smilan työvaatteet valmistetaan vain materiaaleista, jotka täyttävät nämä vaatimukset.

25 vuoden ajan uteliaisuus ja rohkeus ovat luoneet Smilan liiketoimintaa. Yritys on aina pyrkinyt kehittämään valikoimiaan, mutta painopiste on aina ollut tehdä se vastuullisesti. He asettavat energian luodakseen hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia työvaatteita, jotta hoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli työssä kestävien ja mukavien työvaatteiden kanssa. Smilalla on aina loppukäyttäjäkokemus mielessä ja yritys haluaa tehdä kokemuksen niin älykkäästi ja kestävästi kuin mahdollista.

Smilan työvaatteet GOTS-sertifikaatilla

Smila keskittyy ensisijaisesti ympäristöön ja on valmistanut kokonaisen GOTS-sertifioidun malliston tiukimpien orgaanisten kuitujen sääntöjen mukaan. GOTS on standardi, joka tarkoittaa, että jokainen tuotantoketjun vaihe tarkastetaan ja sertifioidaan tiukimpien ympäristövaikutusten, työolojen ja laatuvaatimusten perusteella.