✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Color4care - Historiamme

Vuodesta 2011 lähtien Color4care on työskennellyt ahkerasti tarjotakseen iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon tarjoajille sekä edistääkseen positiivisempaa työarkea hoitoalan ympäristöissä. Haluamme osoittaa kunnioituksemme kaikille terveydenhuollon ammattilaisille ja juhlistaa koko ammattikuntaa laadukkaiden, toiminnallisten ja kohtuuhintaisten tuotteidemme avulla. Haluaisimme laajan tuotevalikoimamme avulla antaa kaikille terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttaan ja tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi ja turvalliseksi työssään.

Color4care-yrityksen perustajien Sofin ja Phillipin visiona on aina ollut antaa tunnustusta terveydenhuollon ammattilaisille ja lisätä heidän ammattiylpeyttään. Idea Color4caren perustamisesta syntyi, kun Sofi opiskeli sairaanhoitajaksi - hän näki, miten suurta ja raskasta vastuuta hoitajat kantavat ja miten usein heidän työtään ja antaumustaan pidetään itsestäänselvyytenä. Monilla oppilailla oli omaa opinto-ohjelmaansa edustavat laukut, ja jopa poliisiopistossa samaan aikaan opiskelevalla Philipillä oli poliisin logolla varustettu treenilaukku. Laukusta näki, mitä Phillip opiskeli ja minkä ammatin hän oli valinnut, mikä lisäsi yhteenkuulumisen tunnetta ja ammattiylpeyttä jo harjoittelujakson aikana. Lääketieteen opiskelijoilla ei ollut vastaavaa, niinpä Sofi mietti, että olisi hyvää antaa samankaltaista tunnustusta lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Sofi ja Phillip kehittivät yhdessä hoitolaukun, joka oli räätälöity tulevien hoitoalan ammattilaisten tarpeisiin. Laukkuun mahtui kirjoja, kyniä ja muita tavaroita, joita saatettiin tarvita ollessaan liikkeellä. Tämä hoitolaukku voi kulkea käyttäjän mukana koko opintojen ajan ja jatkaa sitten työelämään, jossa se kertoisi selkeästi kuinka hienon ammatin laukun omistaja oli valinnut itselleen.

Vuosien varrella valikoimamme on kasvanut, ja siihen on nyt lisätty monia toiminnallisia, ammattimaisia ja käytännöllisiä tuotteita. Tuotteidemme avulla kaikki hoitoalan ammattilaiset voivat lisätä henkilökohtaisen leimansa usein perinteisiin työvaatteisiin, ja me kaikki yhdessä voimme jatkaa ilon levittämistä ja edistää myönteisempää hoitoalan työarkea. Tavoitteenamme on saada jokainen terveydenhuollon piirissä toimiva henkilö tuntemaan itsensä itsenäiseksi, tärkeäksi ja arvostetuksi. Joka päivä teet hienoa työtä muiden ihmisten hyväksi, ja haluamme juhlistaa tärkeää panostasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

09 4245 0216
support@color4care.fi

Yhteystiedot:

Color4Care
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Y-tunnus: 2767883–1
ALV-tunnus: FI27678831