logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Littmann

Littmann on valmistanut korkealaatuisia stetoskooppeja jo vuosikymmenien ajan. Sillä on laaja tuotevalikoima, ja sopivia stetoskooppeja löytyy kaikille terveydenhuollon tarjoajille.

Littmann stetoskooppi - Markkinoiden paras

Littmann tunnetaankin yhtenä maailman parhaista stetoskooppien valmistajista, ja tämä maine jatkuu vahvana. Littmannin tuotteet edustavat markkinoiden eliittiä ja tarjoavat lyömättömän laadun ja äänentoiston. Littmannin stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja tiukan laadunvalvonnan alla - tämä takaa parhaan mahdollisen laadun ja suorituskyvyn.

Ammattimaisten stetoskooppien johtava valmistaja

Laajan tuotevalikoimansa ja tuotteidensa korkean laadun ansiosta Littmann on nopeasti kehittynyt maailman yhdeksi maailman johtavista ammattimaisten stetoskooppien valmistajista. Stetoskooppeja on tarjolla useissa malleissa ja väreissä, joten löydät helposti sellaisen stetoskoopin, joka sopii työhösi ja persoonallisuuteesi. Suuren tuotevalikoimamme ansiosta löydät myös työasuusi sopivan stetoskoopin, ja tällä hetkellä Color4care tarjoaa 3M Littmann-stetoskoopin erittäin hyvään hintaan.

Littmann-stetoskoopit kaikille terveydenhuollon ammattilaisille

Useiden Littmann-stetoskooppiemme joukosta löytyy sekä vakiomalleja että edistyneempiä ja kestävämpiä stetoskooppeja. Littmannin kelluvan kalvon ansiosta kuulet sekä matala- että korkeataajuiset äänet auskultaation aikana, ja stetoskoopin älykkäiden ominaisuuksien ansiosta voit havaita vaikeasti tunnistettavat äänet ja sulkea pois kohinan ja muut häiritsevät taustaäänet. Elektronisissa stetoskoopeissa on sisäänrakennettu melunvaimennus ja äänenvahvistus, mikä takaa selkeän ja terävän äänentoiston. Voit myös nauhoittaa äänet ja siirtää ne sitten tietokoneelle sekä saada visuaalisen kuvan äänestä nauhoituksen aikana tuotetun kuvaajan avulla. Tämä on arvokas ominaisuus, jota voidaan käyttää sekä diagnoosi- että koulutustarkoituksessa. Voit myös soittaa äänet hitaammin saadaksesi vielä selkeämmän äänikuvan. Littmann valmistaa myös lastentutkimuksiin tarkoitettuja stetoskooppeja. Se on erityisesti kehitetty lasten ja pienimpien potilaiden auskultaatioon.

Color4care on Littmann-stetoskooppien valtuutettu jälleenmyyjä

Ruotsissa on vain neljä Littmann-stetoskooppien valtuutettua jälleenmyyjää, ja Color4care on yksi niistä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaanamme pääset valitsemaan maailman parhaimpiin kuuluvan stetoskooppivalmistajan tuotteita. Color4caren verkkokaupasta löydät kaikki Littmann-stetoskoopit sekä niihin sopivat tarvikkeet. Meille on erittäin tärkeää, että terveydenhuollon ammattilaisena käytät parhaita mahdollisia välineitä, ja siksi olemme hyvin ylpeitä siitä, että Color4care on Littmann-stetoskooppien jälleenmyyjä - tämä on ehdottomasti tuotemerkki, johon voit luottaa. Stetoskooppeja on saatavilla useissa eri väreissä, ja voit yhdistää ne helposti moniin muihin värikkäisiin ja yksilöllisiin tuotteisiimme. Mallista riippuen Littmann-stetoskoopin takuu on 2-7 vuotta.

Varmista aina, että ostat Littmann-stetoskooppisivain valtuutetulta ruotsalaiselta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla liikkuu valitettavasti useita jäljennöksiä. Color4care on 3M™ Littmann® stetoskoopin valtuutettu jälleenmyyjä. Jos ammattisi vaatii parhaita mahdollisia työvälineitä, voit olla varma 3M™ Littmann® stetoskoopistasi - se tuottaa luotettavan äänentoiston sekä matalilla että korkeilla taajuksilla.

96 osuma(a)

Olet nähnyt 24 96 artikkelista