✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
StetoskooppiLittmann CORE Digital Stetoskooppi Musta
star
0 (0 reviews)

Littmann CORE Digital Stetoskooppi Musta

495 €
Lähetetään 4-6 arkipäivän sisällä

3M™ Littmann® CORE Digital -stetoskooppi on Littmannin uusin tuote, joka vie kuuntelun aivan uudelle tasolle!

3M™ Littmann® CORE Digital -stetoskoopissa on Littmannin kardiologialuokan stetoskoopille ominainen erinomainen akustiikka, käyttömukavuus ja laatu, joita täydentää tehokas digitaalitekniikka. Ominaisuudet, kuten jopa 40-kertainen äänenvoimakkuuden vahvistus ja aktiivinen melunvaimennus, auttavat sinua tekemään auskultaation varmemmin.

3M:n nestekalvon ansiosta kuulet äänet eri taajuuksilla yksinkertaisesti säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakappaletta kevyesti painettuna potilaaseen, jotta kuulet matalataajuiset äänet. Paina hieman enemmän, niin kuulet korkeataajuiset äänet. Pehmeät, tiivistyvät korvaosat voidaan säätää korvan koon mukaan optimaalisen käyttömukavuuden ja erinomaisen äänentoiston varmistamiseksi.

3M Littmann CORE -stetoskooppia voidaan käyttää iOS- ja Android-laitteiden eco-ohjelmiston kanssa. Se tarjoaa HIPAA-vaatimusten mukaisen työkalun 15, 30, 60 tai 120 sekunnin mittaisten tallenteiden tallentamiseen ja kommentointiin turvallisella alustalla. Luo sydänäänikirjasto sairauden etenemisen seuraamiseksi tai koulutustarkoituksiin ja jaa tallenteet turvallisesti kollegoiden kanssa.

3M Littmann CORE Digital - stetoskoopit toimitetaan valmiiksi koottuina. Siihen kuuluu CORE Digital -lisälaite ja 3M LittmannCardiology IV - stetoskooppi. Katso käyttöohjeet käyttöoppaasta.

Huomaa, että 3M Littmann CORE Digital -stetoskoopin takuuaika on 2 vuotta, eikä siihen kuulu LittmannCardiology IV stetoskoopin -käyttöohjeessa mainittua takuuaikaa, joka koskee vain LittmannCardiology IV -stetoskooppia, kun se ostetaan erikseen.

3M™ Littmann® CORE Digital -stetoskoopin ominaisuudet ja edut:

  • Stetoskoopilla on 2 vuoden takuu
  • Liitettävissä ohjelmistoon sydämen ääniaaltojen visualisoimiseksi ja jakamiseksi.
  • Jopa 40-kertainen äänenvoimakkuuden vahvistus (huipputaajuudella verrattuna analogiseen tilaan)
  • Aktiivinen melunvaimennus vähentää ei-toivottua taustamelua
  • Vaihto analogisen ja vahvistetun kuuntelutilan välillä
  • Pehmeät, tiiviit korvaosat ovat mukavat ja estävät tehokkaasti melua
  • Kaksipuolinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rintakappale, jossa on nestemäinen kalvo ja avoin tai suljettu kello.
  • Suunniteltu käytettäväksi aikuis- ja lapsipotilaille.
  • FDA hyväksytty ja täyttää HIPAA-vaatimukset

Tekniset tiedot
Letkun väri: Musta
Kalvo: nestemäinen, all-in-one-kalvo
Suorituskyky: 10
Pituus: 69cm
Paino: 232g
Takuu: 2 vuotta

Rintaosa:
Rakenne: kaksipuoleinen – aikuisille ja lapsille
Kalvon halkaisija: Aikuiset: 43mm / Lapset: 34mm.

Hanki Littmann-stetoskooppi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on useita kopioita. Color4care on 3M™ Littmann® -stetoskooppien valtuutettu jälleenmyyjä. Vaadi käyttämiltäsi välineiltä parasta mahdollista suorituskykyä. 3M™ Littmann® -stetoskoopit toistavat luotettavasti sekä matalat että korkeat taajuudet.

SKU: 10002651-1076-10000

Arvostelut (0)
Näytä 30 päivän hintahistoria