logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Päähineet

14 osuma(a)

Olet nähnyt 14 14 artikkelista

Terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettujen toiminnallisten ja tyylikkäiden työvaatteiden valikoimamme sisältää myös lämpimiä, mukavia ja tyylikkäitä hattuja ja pipoja.

Pipoja ja hattuja Color4carelta

Niille hoitoalan ammattilaisille, jotka viettävät osan työvuoroistaan ulko-oloissa, esimerkiksi kotihoidossa tai eläinlääkinnässä, tarjoamme mukavia, värikkäitä ja edullisia hattuja ja pipoja. Tarjolla nn myös tuubihuiveja, jotka antavat lisälämpöä ja -eristystä kaulan ja leuan ympärille, ja jotka voidaan myös taittaa kahteen kertaan ja käyttää otsanauhana. Pipomme ja huivimme sopivat sekä miehille että naisille, ja niitä on saatavilla useissa kauniissa väreissä. Etsitpä sitten klassisen mustaa hattua tai värikkäämpää pipoa, löydät takuulla omat suosikkisi Color4care-verkkokaupasta. Valikoimassamme on myös hijabeja niille hoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat peittää hiuksensa, kaulansa ja hartiansa.

Pehmeitä pipoja ja tuubihuiveja naisille ja miehille

Color4caren päähineet on valmistettu pehmeistä ja joustavista materiaaleista, ja ne kestävät säännöllistä pesua menettämättä väriään tai muotoaan. Tyylikkäät miesten ja naisten pipomme sopivat yhtä hyvin työhatuksi kuin ja vapaa-ajan viettoon. Jos haluat monikäyttöisen päähineen, tuubihuivi on täydellinen valinta, sillä sitä voidaan käyttää tavallisen kaulahuivin tapaan ja voidaan myös taittaa kahteen kertaan otsanauhaksi suojaamaan korvia ja otsaa kylmältä. Etsitpä kivaa hattua, käytännöllistä tuubihuivia tai suojaavaa hijabia, löydät etsimäsi Color4caren päähinevalikoimasta.