logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Silikonikellot

42 osuma(a)

Olet nähnyt 24 42 artikkelista

Laajasta hoitajankellovalikoimastamme löydät erilaisia upeasti muotoltuja silikonikelloja, jotka tuovat tyylikkään lisän työasuusi ja auttavat samalla pysymään ajan tasalla koko työvuoron ajan. 

Seuraa aikaa kätevän silikonikellon avulla

Tarjoamme sekä klassisen värisiä että trendikkään sävyisiä silikonikelloja, joissa on paljon luovia kuvioita ja ainutlaatuisia design-yksityiskohtia. Näissä kelloissa on irrotettavat silikonikuoret, jotka voit helposti ottaa pois ja puhdistaa terveydenhuoltoympäristöissä vaadittavan hyvän hygienian ylläpitämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kuoret voidaan myös vaihtaa helposti toisiin - valitse mieleisesi kuoret päivän mielialan ja työasun mukaan!

Silikonikello kiinnittyy näpäärästi hakaneulalla rintaan, jossa se pysyy turvallisesti ja varmasti paikallaan koko työpäivän ajan. Kellon koko on huolellisesti optimoitu niin, että se vie mahdollisimman vähän tilaa työvaatteissa, tarjoten samalla välttämätöntä tukea sairaanhoitajille, apuhoitajille, hammaslääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka joutuvat seuraamaan aikaa työssään. Löydä oma suosikkisi laajasta valikoimastamme jo tänään!