logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
StetoskooppiLittmann Classic III Smoke Edition Gray/Violet Gray Stetoskooppi
Hintatarkkailu

Littmann Classic III Smoke Edition Gray/Violet Gray Stetoskooppi

124,95 €

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Varastossa

  • Säädettävät kalvot rintakappaleeseen sekä aikuisten että lasten stetoskooppeihin
  • Mahdollisuus avata lapsipuoli vaihtamalla kalvo ei-jäätyvään renkaaseen
  • All-in-one -kalvo on helppo kiinnittää ja puhdistaa
  • Korkea akustinen herkkyys yleisterveydellisiin tutkimuksiin 
  • Pidempi käyttöikä päivitettävän letkun ansiosta
  • Pehmeät korvakappaleet
  • Ei-jäätyvä rengar potilaan mukavuden takaamiseksi
  • Säädettävä headset

Littmann Classic III on uusi versio suositusta Littmann Classic II -stetoskoopista. Stetoskoopilla on korkea akustinen herkkyys, joka antaa ainutlaatuisen suorituskyvyn yleisessä diagnostiikassa. Päivitetty Littmann Classic 3 -versio antaa stetoskooppille pidemmän käyttöiän, sillä letkulla on parempi vastustuskyky ihon rasvoja ja alkoholia vastaan. All-in-one -kalvo on myös helpompi puhdistaa ja ylläpitää, koska sillä on sileä pinta ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Littmann Classic III: ssa on kaksipuolinen rintaosa, jossa on säädettävä kalvo. Se sopii hyvin käytettäväksi sekä aikuis- että lapsipotilaiden kanssa. 3M:n kehittämän säädettävän kuuntelukalvon ansiosta terveydenhuollon ammattilaiset voivat kuulla ääniä eri taajuuksilla säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakehällä kevyesti kuullaksesi matalataajuiset äänet, paina vähän enemmän kuullaksesi korkeataajuiset äänet. Tämä säästää aikaa, jonka avulla terveydenhuollon tarjoaja voi keskittyä enemmän aikaan potilaan kanssa. Kalvo on myös mukava ja ei jäädy. 

Headsetin painetta voidaan helposti säätää pään kokoon ja mieltymysten mukaiseksi painamalla korvakuulokkeet yhteen tai vetämällä ne irti. Pehmeät korvatulpat voidaan säätää korvan kokoon sopiviksi niin, että ääni kuuluu tehokkaasti ja sopivuus on mukava. Uuden sukupolven letku on kestävää luonnonkumilateksia, joka hyödyttää herkkiä hoitajia ja potilaita. Ympäristön ja ihmisten terveyden edistämiseksi nämä letkut eivät sisällä lainkaan ftalaatteja. Innovatiivisen materiaalin ansiosta letku säilyttää muodon ja joustavuuden myös taskussa. 

Suositellaan opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille tunnistamaan, kuuntelemaan ja tutkimaan sydämen, keuhkojen ja muiden elinten ääniä fyysisten arvioiden tekemiseksi, potilaiden seuraamiseksi ja diagnosoimiseksi.

Paketti sisältää:
3M ™ Littmann® Classic III ™ -stetoskoopin
Pienet ja suuret pehmeöt korvakappaleet
Jäätymättömän renkaan
Ohjeet

Tuotetiedot:
Pituus 69cm
Paino: 150g
Akustinen suorituskyky: 7
Takuu: 5 vuotta

Rintakappale:
Rakenne: Kaksipuolinen - aikuinen ja lapsi
Materiaali: Ruostumaton teräs
Kalvon tyyppi: Säädettävä, all-in-one
Kalvon halkaisija: Aikuinen: 43mm / Pediatric: 33mm
 
Letku:
Rakenne: Yksinkertainen (akustinen kanava letkussa)

Kuuloke:
Materiaali: Laaja halkaisija, alumiiniseos/anodisoitu alumiini

Littmann-sovellus:
Littmann® Learning Institute -sovellus on maksuton, kun ostat Littmannin stetoskoopin. Sovelluksen avulla harjoittelu auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Sovellus sisältää oppitunteja sydämen ja keuhkojen äänien ja erilaisten potilasskenaarioiden käsittelyyn parantaakseen diagnosointikykyäsi. Sovelluksessa pystyt seuraamaan edistymistäsi ja näet, miten tietosi kehittyvät. Syötä sarjanumero sovellukseen avataksesi tämän ainutlaatuisen opetusmateriaalin.

Osta aina Littmann-stetoskooppi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon kopioita. Color4Care on 3M ™ Littmann® -stetoskoopin valtuutettu jälleenmyyjä.

SKU: 10000293-1293-10000

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria