logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
StetoskooppiLittmann Classic III Stetoskooppi Suklaa/Kupari
Hintatarkkailu
star
5 (1 reviews)

Littmann Classic III Stetoskooppi Suklaa/Kupari

124,95 €

Kun ostat Littmann-stetoskoopin, saat siihen Beez-kotelon 50 % alennuksella!

Tarjous on voimassa 28/4 keskiyöhön asti

Varastossa

Littmannin uusin Classic-stetoskooppi on varusteltu huippudesignilla sekä -tekniikalla

Stetoskoopissa on kaksi eri puolta eri käyttötarkoituksiin. Suurempi puoli on omiaan aikuisille kun taas pienempi rintakappale sopii lasten tutkimiseen. 

Mukavassa stetoskoopissa on suuri akustinen herkkyys. Klassinen työkalu sopii erinomaisesti fyysisiin tarkastuksiin sekä potilaiden tutkimiseen.

Littmann Classic III:ssa on klassinen Littmann-tyyli. Voit poistaa pienemmän puolen kalvon ja käyttää stetoskooppia kellona.

Stetoskoopin nestemäisen kalvoteknologian avulla voit kuulla eri taajuuksia ilman, että rintakappaletta tarvitsee kääntää. Voit säätää kuulemiasi taajuuksia helposti painamalla rintakappaletta eri voimakkuuksilla. Paina rintakappaletta kevyesti kuullaksesi matalat taajuudet ja hieman voimakkaammin kuunnellaksesi korkeita taajuuksia.

Luotettavat stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tarkkojen ohjeiden ja laatuvaatimusten valvonnan alaisena. Littmanniin voi luottaa, sillä merkki tunnetaan korkeatasoisesta laadunvalvonnasta.

Littmannin tehtävä on tehdä terveydenhuollon ammattilaisten arjesta helpompaa. Useiden terveydenhuoltoalan mielestä laadukkaat työvälineet ovat tärkeä osa sujuvaa työtä. Littmann-stetoskoopit tarjoavat laadullaan miellyttävän käyttökokemuksen.

Stetoskooppeja on saatavilla eri väreissä, joten niitä voi yhdistellä valikoimamme muiden värikkäiden ja persoonallisten tuotteiden kanssa. Osta Littmann-stetoskooppisi Color4caresta jo tänään.

Muista ostaa Littmann-stetoskooppisi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon halpoja kopioita. Color4care on virallinen 3M™ Littmann® -stetoskooppien jälleenmyyjä.

3M™Littmann® -stetoskooppi sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat ammatissasi selkeää ääntä sekä tarkkaa ylä- ja ajataajuuksien erottelevuutta.

SKU: 10000293-1029-10000

Arvostelut (1)
Näytä 30 päivän hintahistoria