✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Puserot

Terveydenhuollon työntekijät tekevät usein pitkiä päiviä ja juoksevat paljon eri tehtävien ja potilaiden välillä, tämä edellyttää kestäviä ja mukavia työvaatteita, jotka säilyttävät värinsä, muotonsa ja laatunsa pesusta toiseen.

Mukavat työpuserot terveydenhuollon ammattilaisille

Color4care-verkkokaupasta löydät työpuseroita naisten, miesten ja unisex-malleissa, jotka istuvat mukavasti vartaloa vasten ja joissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia. Laajassa edullisten hoitolan työvaatteiden valikoimassamme yhdistämme tyylin mukavuuteen ja toiminnallisuuteen, jotta sinä voisit löytää mieleisesi työasun, joka helpottaa hoitoalan työarkeasi ja tuo samalla väriä ja tyyliä työympäristöösi. Tarjoamme miesten ja naisten työpaitoja, joissa on optimaalinen mukavuus - tilaa oma suosikkisi jo tänään!

Työpuserot naisille ja miehille

Color4care-verkkokaupasta voit löytää työpuseroita ja muita työpaitoja sekä klassisissa että kirkkaammissa väreissä, ne on kaikki leikattu mahdollisimman mukaviksi ja tehty kestävistä materiaaleista. Tarjoamme miesten ja naisten työpuseroita sellaisilta yrityksiltä kuin Smila, Almedahls, Nybo ja Segers, jotka kaikki valmistavat erittäin laadukkaita ja optimaalisen mukavia työvaatteita. Edullisissa työpuseroissamme on käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten tilavat taskut, avaimenreikä ja sivuhalkiot, jotka helpottavat työarkeasi ja takaavat sinulle optimaalisen mukavuuden koko työpäiväksi. Työpaitamme on tehty kestämään kulutusta ja säilyttämään värinsä, muotonsa ja laatunsa myös päivittäisen käytön ja runsaan pesun jälkeen. Tuo henkilökohtainen tyylisi töihin ja levitä iloa terveydenhuoltoympäristöön Color4care-työpuseron avulla!

802 osuma(a)

Olet nähnyt 24 802 artikkelista