logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Esiliina

10 osuma(a)

Olet nähnyt 10 10 artikkelista

Niille, jotka haluavat suojata työasunsa mahdollisilta roiskeilta yms. työskennellessään potilaiden läheisyydessä, tarjoamme käytännöllisiä esiliinoja helpottamaan hoitoalan työarkea.

Hoitajan esiliinat Color4carelta

Esiliinat koostuvat etu- ja takakappaleesta, ja ne on helppo kiinnittää sivussa olevilla nauhoilla tai napeilla. Meiltä löydät erityyppiset naisille ja miehille tarkoitetut esiliinat, jotka suojaavat työvaatteita kiireisinä päivinä terveydenhoitolaitoksissa. Esiliinamme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät säännöllistä pesua korkeissa lämpötiloissa menettämättä laatua, väriä tai muotoa - tämä on erittäin tärkeää hoitoalan ammattilaisille. Valitse oma esiliinasuosikkisi eri värien joukosta ja tuo piristystä työympäristöösi samalla, kun suojaat tehokkaasti työasuasi.

Suojaa työvaatteesi käytännöllisellä esiliinalla

Tarjoamme miesten ja naisten esiliinoja sellaisilta valmistajilta kuin Almedahls ja Hejco, joilla on laaja kokemus terveydenhuollon ammattilaisten työvaatteiden valmistuksesta. Täältä löydät helposti hoitajan esiliinat, joissa on useita käytännöllisiä toimintoja ja jotka auttavat sinua päivittäisessä hoitotyössäsi. Valikoimassamme on hoitoalan käyttöön tarkoitettuja esiliinoja, joissa on tilavat taskut erilaisille työkaluille ja tarvikkeille, säädettävä vyötärö istuvuuden mukauttamiseksi sekä mahdollisuus pestä esiliina korkeissa lämpötiloissa. Tarjoamme myös kertakäyttöisiä muovisia esiliinoja, joissa on selkäpuolella sidontalenkki, ja jotka sopivat hyvin etenkin sellaisiin hoitotehtäviin, joissa tarvitset lisäsuojaa mahdollisia roiskeita vastaan. Osta käytännölliset esiliinat miehille ja naisille Color4care-verkkokaupasta!