logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
KengätMBT Kiburi Performance Black Sandaali Naiset
SUMMER20

MBT Kiburi Performance Black Sandaali Naiset

249,90 €
Valitse koko
Koko-opas
35
36
37
38
39
40
41
42
Varastossa
  • Naisten sandaali
  • Parantaa kehon asentoa
  • Vahvistaa lihaksia
  • Lievittää polviin, jalkoihin ja selkään kohdistuvaa painetta
  • Lisää jalkojen verenkiertoa
  • Sopii parhaiten normaaleille ja suhteellisen kapeille jaloille
  • Kolme säädettävää remmiä

Kovalla lattialla seisominen passivoi kehoa ja vaihtelun puute heikentää lihasten toimintaa. MBT-kengät on suunniteltu jäljittelemään hellävaraista luonnollista askelta pehmeillä ja vaihtelevilla pinnoilla, jotka aktivoivat koko kehon.

Ainutlaatuinen pyöreä pohjarakenne antaa luonnollisen asennon, lisää lihasten toimintaa ja lievittää polviin, jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Syvät vakauttavat kehon lihakset viedään heti työhön ja keho vahvistuu sisäpuolelta ulospäin. Tällä yksinkertaisella tavalla vältetään passiivisempi vartalon asento, johon säännöllinen kenkien käyttö usein johtaa.

Kun aloitat MBT:n käytön:
Alussa ei ole harvinaista kokea harjoittelun aikana jännitystä jaloissa, reisissä, selässä ja vatsalihaksissa. Se on merkki siitä, että kehon syvät lihakset aktivoituvat. Siksi on helpointa aluksi käyttää kenkiä vain 20-30 minuuttia kerrallaan, jonka jälkeen päivittäinen käyttö voi lisääntyä vähitellen. Asteittaisen käyttöönoton jälkeen joka voi kestää jopa 14 päivää, voit käyttää MBT:tä koko päivän, seitsemän päivää viikossa. Lisääntynyt lihasaktiviteetti johtaa myös lisääntyneeseen verenkiertoon, mikä saa sinut hikoilemaan enemmän kuin tavallisesti. Tämä yleensä katoaa jonkin ajan kuluttua käytön aloittamisen jälkeen. 

Kuka voi käyttää MBT:tä?
Lähes kaikki voivat käyttää MBT:tä. Kengåtsopivat hyvin diabeetikoille. Jos kärsit tuntemattomasta vaivasta jaloissasi, emme suosittele kenkiä. Jos sinulla on aktiivisia murtumia jaloissa, sinun on tiedettävä, että ne ovat parantuneet käyttääksesi MBT-kenkiä. Jos jalkasi tulee kipeiksi - älä käytä MBT-kenkiä.

MBT:n kaksi ainutlaatuista pohjarakennetta:
Dynamic - Suurempi pohja, jossa vakaampi tuntuma
Performance - Kapea pohja, joka luo suuremman epävakauden ja johtaa lihasten toiminnan lisääntymiseen

Hoito-ohjeet
Älä pese MBT:tä pesukoneessa. Puhdista ne käsin kostealla liinalla ja laimennetulla saippuavedellä.

Nahka
Nainen

SKU: 10001469-1076-10035

Pesuohjeet & materiaalit
Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria