✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Sievi

Hyvät työkengät ovat välttämättömät hoitoalalla, jossa osastotyössä tehdään pitkiä työvuoroja, ja jossa jalkasi saattavat tarvita suojaa sekä kevyiltä että kovilta kolhuilta.

Sievi turvakengät ja työkengät ammattilaisille

Siksi tarjoamme työkenkiä ja turvakenkiä Sieviltä - tämä on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista työkenkävalmistajista, joka tekee kenkiä monille toimialoille ja ammateille. Kaikkien Sievi-kenkien pohjissa on käytetty mikrohuokoista pohjamateriaalia, jolla on erinomaiset iskunvaimennusominaisuudet ja huippukestävyys. Color4caren verkkokaupasta löydät erimallisia Sievin turvakenkiä - voit valita pehmeämmät suojakengät, tennarit tai säädettävällä ja joustavalla kantahihnalla varustetut slip in -kengät. Kaikissa kenkämalleissa on vahva varvassuoja, joka kestää kovia iskuja ja suojaa jalkojasi tehokkaasti. Sievin turvakengät hylkivät vettä, ja jotkin mallit ovat sekä öljyn- että kemikaalinkestäviä ja ovat lisäksi ESD-hyväksyttyjä. Sievi-mallistostamme löydät myös antistaattiset ja kosteutta hylkivät pohjalliset, jotka kestävät pesua 40 asteessa.

Erittäin laadukkaat ja toiminnalliset Sievi-kengät

Sievi valmistaa turvakenkiä ja työkenkiä, joissa on huomioitu sekä käyttäjien ominaisuudet että esteettinen näkökulma, joten ne ovat aina räätälöity kuluttajien vaatimuksiin. Sieville myönnetyt sertifikaatit kertovat siitä, että yrityksen työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä vastaa selvästi tulevaisuuden vaatimuksia. Sievi alkoi tehdä käsintehtyjä kenkiä lähes 70 vuotta sitten ja nykyään se valmistaa miljoona paria kenkiä joka vuosi. Pitkän kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ansiosta Sieviä pidetään eksperttinä korkealaatuisten turvakenkien ja työjalkineiden valmistamisessa, ja se pyrkii jatkuvasti tuomaan uusia innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja tuotteisiinsa. Sieviltä löytyy täydellinen työkenkäpari jokaiselle ammatille, toimialastasi riippumatta - osta oma pari jo tänään Color4carelta!