logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Ohjekirja Color4caren digitaalisen kellon käyttäjälle

Oletko juuri ostanut digitaalisen kellon ja tarvitset apua asetusten määrittämisen kanssa, niin että kello vastaisi mahdollisimman hyvin tarpeitasi? Lue käyttöohjeemme läpi ja tutustu kaikkiin digitaalisen kellon älykkäisiin ominaisuuksiin!

Ohjekirja Color4caren digitaalisen kellon käyttäjälle

Painikkeet

Kellossa on neljä painiketta, joita kutsumme näissä ohjeissa nimillä A, B, C ja D.

Jos haluat nähdä päivämäärän ja kuukauden, pidä D-painiketta painettuna, kun kello on perustilassa.

Jos olet asettanut hälytyskellon ja haluat nähdä kellonajan, pidä painiketta C painettuna, kun kello on perustilassa.

Taustavalo

Paina A-painiketta kerran. Taustavalo syttyy viideksi sekunniksi.

Kellonajan, päivämäärän ja viikonpäivän asettaminen

Paina B-painiketta kolme kertaa, kun kello on perustilassa. Sekunnit alkavat vilkkua. Nollaa sekuntilaskuri painamalla D-painiketta. Kun olet asettanut sekunnit haluttuun numeroon, paina C-painiketta siirtyäksesi minuuttien, tuntien, päivämäärän ja viikonpäivän asettamiseen. Siirry näiden välillä painamalla C-painiketta ja aseta minuutti, tunti, päivämäärä ja viikonpäivä painamalla D-painiketta. Palaa perustilaan painamalla B-painiketta.

12/24 tunnin kello

Paina B-painiketta kolme kertaa, kun kello on perustilassa. Paina C-painiketta kahdesti. Pidä D-painiketta painettuna. Kun näytön vasemmalla puolella näkyy "P", kello on asetettu 12-tuntiseen näyttöön. Pidä D-painiketta painettuna. Kun "P" katoaa näytöstä, kello palaa 24-tuntiseen näyttöön. Palaa perustilaan painamalla B-painiketta.

Ajastintoiminto

Paina B-painiketta, kun kello on perustilassa. Voit käynnistää ja pysäyttää ajastintoiminnon painamalla D-painiketta. Nollaa ajastin painamalla C-painiketta. Palaa perustilaan painamalla B-painiketta.

Herätys

Paina B-painiketta kahdesti, kun kello on perustilassa. Paina C-painiketta, jolloin näyttöön ilmestyy herätyskellosymboli. Paina C-painiketta siirtyäksesi tuntien ja minuuttien välillä. Aseta haluamasi tunti ja minuutti painamalla D-painiketta. Kun olet määrittänyt herätysajan, palaa perustilaan painamalla B-painiketta. Näytössä näkyy nyt herätyskellosymboli, ja kello soi määrittämääsi aikaan. Paina C-painiketta lopettaaksesi herätyskellon soimisen.

Jos haluat poistaa herätyksen ennen kuin kello on soinut, paina samanaikaisesti C- ja D-painikketta. Hälytyskellosymboli häviää näytöstä. Jos haluat aktivoida uudelleen aiemmin määritetyn herätyksen, paina samanaikaisesti C- ja D-painiketta.

Jos herätyskello soi tunnin välein, voit sammuttaa sen painamalla samanaikaisesti B- ja C-painiketta.

Pariston vaihto

Jos sinun on vaihdettava kellon paristo, tarvitset kelloveitsen kellon takakannen avaamiseen. Valikoimastamme löydät sekä kelloveitsen että pariston.