logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Tukisukkahousut

Tukisukkahousut sopivat mainiosti niille, jotka arvostavat tukisukkien kaikkia plussapuolia, mutta eivät halua niiden loppuvan polvien alla - tukisukkahousut antavat tuen koko jalan pituudelta.

Kompressioluokan 1 tukisukkahousut

Color4caren tukisukkahousuvalikoimaon kompressioluokassa 1, ja niitä on saatavina sekä kevyemmällä puristuksella (11-14 mmHg) että vahvemmalla kompressiolla (18-22mmHg). Kevyitä kompressiosukkahousuja käytetään ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä verenkierron lisäämiseksi ja väsyneiden, turvonneiden ja kipeytyneiden jalkojen ja säärien riskin vähentämiseksi. Tukisukkahousuja, joissa on korkeampi kompressio, käytetään korjaamaan huonoa verenkiertoa, ja ne auttavat myös ehkäisemään veritulppia, suonikohjuja, väsymystä ja kipua. Tukisukkahousut tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja asianmukaisen tuen koko työpäivän ajaksi ja sopivat mainiosti myös muotitietoisen hoitajan työasuun. Tukisukkahousumme on valmistettu nailonista, joka tekee niistä joustavat, kestävät ja erittäin mukavat käytössä. Voit ostaa upeaa kiiltoa ja tekstuuria omaavat tukisukkahousut joko mustina tai ihonvärisinä.

Mukavuutta ja tukea tukisukkahousuilla

Tukisukkahousut sopivat vähintään yhtä hyvin työkäyttöön kuin muihinkin tilaisuuksiin, kun haluat ja tarvitset ylimääräistä tukea nilkan ja pohkeen ympärille. Ne edistävät verenkiertoa ja torjuvat puristuksellaan jalkojen ja jalkaterien turpoamisen, väsymisen ja kipeytymisen. Puristus on kovimmillaan nilkan ympärillä ja löystyy polvesta ylöspäin. Hoitajille, jotka viettävät suuren osan työpäivästä seisten tai kävellen, tukisukkahousut tarjoavat mukavan tuen koko jalalle ja vähentävät väsymyksen tunnetta jalassa pitkän työpäivän jälkeen. Tukisukkahousut ovat myös tyylikäs lisäys työunivormuun, sillä ne näyttävät hyvältä esim. värikkään työmekon kanssa.

Löydä sukkahousujen oikea koko

Tukisukkahousuissa olevan kompression takia oikean koon löytäminen voi olla aluksi vaikeaa. Jotta löytäisit sinulle täydellisesti sopivat tukisukkahousut, sinun on tietävä jalkasi kolme mittaa: nilkan ympärysmitta, pohkeen ympärysmitta sekä kengänkoko. Mittaa nilkkasi kapeimmalta kohdaltaan ja pohkeesi siitä, missä se on leveimmillään, ja tarkista kenkiesi koko. Vihje: Mittaa kaikki aamulla, ennen kuin jalkateräsi ja jalkasi ehtivät turvota. Näillä mitoilla ja kengän koolla selvität, mikä tukisukkahousujen koko sopii sinulle. Tutki eri tukisukkahousujen alla olevaa koko-opastamme ja löydä juuri itsellesi parhaiten sopivat sukkahousut. 

4 osuma(a)

Olet nähnyt 4 4 artikkelista