logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
StetoskooppiLittmann Master Cardiology Stetoskooppi Musta/Messinki
Hintatarkkailu

Littmann Master Cardiology Stetoskooppi Musta/Messinki

264,95 €

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Lähetetään 4-6 arkipäivän sisällä

Tämä stetoskooppi tarjoaa upean akustisen herkkyyden sekä laadukkaan käyttökokemuksen

Stetoskoopin nestemäisen kalvoteknologian avulla voit kuulla eri taajuuksia ilman, että rintakappaletta tarvitsee kääntää. Voit säätää kuulemiasi taajuuksia helposti painamalla rintakappaletta eri voimakkuuksilla. Paina rintakappaletta kevyesti kuullaksesi matalat taajuudet ja hieman voimakkaammin kuunnellaksesi korkeita taajuuksia

Kaksoisletkun ansiosta stetoskooppi tarjoaa fantastisen akustisen kuuntelukokemuksen ilman häiriöääniä.

Luotettavat stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tarkkojen ohjeiden ja laatuvaatimusten valvonnan alaisena. Littmanniin voi luottaa, sillä merkki tunnetaan korkeatasoisesta laadunvalvonnasta.

Littmannin tehtävä on tehdä terveydenhuollon ammattilaisten arjesta helpompaa. Useiden terveydenhuoltoalan mielestä laadukkaat työvälineet ovat tärkeä osa sujuvaa työtä. Littmann-stetoskoopit tarjoavat laadullaan miellyttävän käyttökokemuksen.

Stetoskooppeja on saatavilla eri väreissä, joten niitä voi yhdistellä valikoimamme muiden värikkäiden ja persoonallisten tuotteiden kanssa. Osta Littmann-stetoskooppisi Color4caresta jo tänään.

Muista ostaa Littmann-stetoskooppisi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon halpoja kopioita. Color4care on virallinen 3M™ Littmann® -stetoskooppien jälleenmyyjä.

3M™Littmann® -stetoskooppi sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat ammatissasi selkeää ääntä sekä tarkkaa ylä- ja ajataajuuksien erottelevuutta.

SKU: 10000299-1144-10000

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria