✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
StetoskooppiLittmann Varasosapaketti Classic III, Cardiology IV ja Core Harmaa
Hintatarkkailu

Littmann Varasosapaketti Classic III, Cardiology IV ja Core Harmaa

24,95 €

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Varastossa
  • Classic III
  • Cardiology IV
  • Core Digital

Silloin tällöin stetoskooppisi saattaa tarvita huoltoa tai uusia osia. Valikoimastamme löydät nyt Littmann-stetoskooppeihin sopivia varaosia.

Nyt voit ostaa varaosat kätevässä paketissa ilman, että joudut odottelemaan yksittäisiä osia erikseen. Voit vaihtaa osat itse ilman, että joudut lähettämään stetoskooppia huoltoon. Osien vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

Tämä pakkaus on tarkoitettu Littmann Classic III, Cardiology IV ja Core stetoskooppiin ja se sisältää 2 kappaletta kalvoja, pienen ja ison renkailla sekä 2 pientä korvaosaa.

Muista ostaa Littmann-stetoskooppisi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon halpoja kopioita. Color4care on virallinen 3M™ Littmann® -stetoskooppien jälleenmyyjä.

3M™Littmann® -stetoskooppi sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat ammatissasi selkeää ääntä sekä tarkkaa ylä- ja ajataajuuksien erottelevuutta.

 

SKU: 10000304-1001-10000

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria