logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
TyöpaidatSmila Mekko, punainen
Outlet
20% ylimääräistä kassalla
-60%

Smila Mekko, punainen

26,30 €
65,99 €
Valitse koko
XXS
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL
Varastossa

Oikeiden työvaatteiden löytäminen on välttämätöntä mukavuutesi ja jaksamisesi tähden. Erityisesti sinulle joka työskentelet hoitoalalla on tämä tärkeää kovan työtahdin takia. Siksi

Me Color4carella olemme valinneet valikoimiimme Smila työvaatteita jotka sopivat juuri sinulle joka työskentelet hoitoalalla. Smila on tunnettu yritys joka tekee työvaatteita hoitoalalle ja panostaa mukavuuteen ja laatuun.

Me Color4carella haluamme tarjota suuren valikoiman eri mallisia ja värisä työvaatteita että te hoitoalan ammattilaiset voisitte näyttää oman tyylinne ja samalla levittää iloa, väriä ja huolenpitoa arkeen. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme Smila työvaatteita jotka ovat värikkäitä, laadukkaitaja tyylikkäitä ja taatusti tekevät sinun ja muiden päivästä iloisemman. Tämä V-kauluksinen pusero Smilalta on klassikko. Se on tyylikäs, mukava ja kavennettu vyötärö joka ei kuitenkaan ole liian tiukka. Puserossa on myös tilavat taskut joissa yhdestä on avainpidike ja yhdessä kortinpidike. Tässä puserossa Smilalta on myös ripustushihna ja se sopii sinulle joka haluat mukavia ja laadukkaita hoitoalan työvaatteita. Pusero on tehty polyesterista ja puuvillasta ja voidaan pestä jopa 85°C.

Smila on yritys joka tekee hyvin istuvia työvaatteita, laadukkaista materiaaleista ja voit myös valita vaatteita heidän ekoloogisesta mallistosta. Ne pyrkivät painottamaan ympäristöystävällisyyttä ja siksi ovat valmistaneet GOTS sertifioidun kokoelman, joka on tarkin säännöstely orgaanisille kuituduille.

Matala lämpötila silitys
Puuvilla
Nainen
2 taskua
Keskitaso 135 g - 200 g
Pyöreä pääntie
Lyhythihainen

SKU: 10000755-1078-10003

Pesuohjeet & materiaalit
Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria