✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Digitaalinen verenpainemittari

Color4caren laajasta diagnostiikkavälineiden valikoimasta löydät luotettavat digitaaliset verenpainemittarit, joissa on useita käytännöllisiä toimintoja.

Automaattinen verenpainemittari luotettaviin mittauksiin

Tarjoamme automaattisia verenpainemittareita sellaisilta tuotemerkeiltä kuin ADC ja GIMA, joilla on laaja kokemus lääkinnällisten laitteiden valmistuksesta. Digitaaliset verenpainemittarimme sopivat ihanteellisesti automaattiseen verenpainemittaukseen sekä terveydenhuollossa että kotona. Ne tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn ja useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten epäsäännöllisen sykkeen hälytyksen, mittausten keskiarvoistamisen, usean henkilön muistitoiminnon sekä mahdollisuuden liittää laite tietokoneeseen lisäanalyysiä varten.

Digitaalinen verenpainemittari optimaalisella suorituskyvyllä

Digitaalinen verenpainemittari käyttää oskillometriaksi kutsuttua menetelmää, jossa mansetissa on pieni mikrofoni. Kun mansetti täytetään, verenkierto supistuu, ja kun ilma vapautetaan, mikrofoni havaitsee ensimmäisen sydämenlyönnin (systolinen paine) ja viimeisen sydämenlyönnin (diastolinen paine). Color4caren automaattisella verenpainemittarilla saat luotettavan apuvälineen, joka mahdollistaa turvallisen ja varman verenpaineen mittauksen sekä terveydenhuollossa että kotona. Helppokäyttöisiä ja suorituskykyisiä digitaalisia verenpainemittareitamme voidaan käyttää lapsilla, nuorilla ja aikuisilla. Jos etsit toimivaa verenpainemittaria luotettavaan automaattiseen verenpaineenmittaukseen, löydät etsimäsi Color4care-verkkokaupasta!

Haluatko tutustua manuaalisiin verenpainemittareihimme? Klikkaa tästä!