logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Beez

Perustimme Color4caren vuonna 2011 ja aivan alusta lähtien tavoitteenamme on ollut tuoda väriä ja tyyliä terveydenhuoltoon erityisesti hoitoalan ammattilaislle suunnitelluilla toiminnallisilla ja värikkäillä tuotteilla. Myös alusta asti olemme valmistaneet ja myynet tuotteita omalla tuotemerkillämme, jonka nimi oli alunperin Color4care.

Beez - värikkäämpään ja iloisempaan terveydenhuoltoon

Laatu, toimivuus, muotoilu ja halu ilmaista omaa persoonallista tyyliään myös työpaikalla edellyttävät innovatiivista tuotekehitystä, jota perinteinen valikoima ei aina voi tarjota. Me Color4carella haluaisimme juhlistaa sitä tärkeää työtä, jota te hoitoalan ammatilaiset teette joka päivä, ja yritämme tehdä sen tuomalla iloa, väriä, yhteisöllisyyden tunnetta ja ammattiylpeyttä tuotteidemme kautta. Beez-merkki syntyi juuri tästä syystä - sen tarkoitus on levittää iloisia värejä terveydenhuoltoympäristöihin, lisätä ammattiylpeyttä ja juhlistaa tämän alan ammattilaisia. Beez tarjoaa toiminnallisia tuotteita, joissa on ainutlaatuisia ja värikkäitä malleja, ja joiden avulla voit lisätä työasuusi persoonallisen vivahteen ja ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi myös töissä. Tuotteemme on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon tarjoajalle, ja tuotekehityksemme perustuu tämän alan tarpeisiin ja korkeisiin vaatimuksiin. Tarjoamme tuotteita, joissa on tarkoin harkittuja yksityiskohtia, materiaaleja ja toimintoja, tinkimättä kuitenkaan muotoilusta ja tyylistä - tuotteissamme yhdistyvät laatu, toimivuus, mukavuus ja tyylikkyys.

Toiminnalliset ja ainutlaatuisesti muotoillut Beez-tuotteet

Beez-tuoteperheemme laajenee jatkuvasti uusilla toiminnallisilla tuotteilla, jotta kaikki hoitoalan ammattilaiset voisivat ilmaista identiteettiään ja tyyliään myös työpaikalla. Edulliset tuotteemme helpottavat jokapäiväistä hoitotyötäsi ja levittävät samalla iloa niin kollegoillesi kuin potilaillekin. Laaja valikoimamme sisältää trendikkäitä lenkkareita, käytännöllisiä työkenkiä, pehmeitä perusvaateet, korkealaatuisia tukisukkia ja ainutlaatuisesti suunniteltuja työasusteita. Haluamme, että voisit käyttää tuotteitamme työvaatteidesi ja työympäristösi yksilöllistämiseen ja että voisit olla ylpeä ammatinvalinnastasi ja siitä tärkeästä työstä, jota teet päivittäin auttaessasi muita. Beez-perheemme kasvaessa voimme yhdessä tuoda terveydenhuoltoon entistä enemmän väriä ja jatkaa positiivisuuden, ilon ja huolenpidon levittämistä terveydenhuoltoympäristöissä.

Miksi 'Beez'?

Yhteiskuntamme on riippuvainen mehiläisistä sekä oman selviytymisensä että eri ekosysteemien toiminnan kannalta. Samalla tavalla ihmiset ovat riippuvaisia terveydenhuollon tarjoajista, sillä ilman teitä emme selviäisi. Tarvitsemme teitä, jotta pysyisimme terveinä ja eläisimme pitkään - olette siis meidän omat rakkaat mehiläisemme. Beez-tuotemerkkimme on kunnianosoitus hoitoalan ammattilaisille, jotka tekevät päivittäin merkittävää työtä muiden hyväksi ja auttavat silloinkin, kun mikään muu ei toimi. Olette kaikki oikeita sankareita ja ansaitsette huikeat aplodit!

bee caring. bee patient. bee strong. bee healing. bee beez. #wearbeez