✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Ergonomiset sandaalit

Useita tunteja päivässä jaloillaan viettävät terveydenhuollon ammattilaiset voivat hyötyä ortopedisista sandaaleista, joissa on ergonomisesti muotoiltu pohjallinen.

Ortopediset sandaalit maksimaalista mukavuutta varten

Color4care tarjoaa ergonomisia naisten ja miesten työsandaaleja, joissa on jalkaystävällinen rakenne ja mukava iskunvaimennus. Ortopediset sandaalimme tarjoavat tukea ja helpotusta pitkien työpäivien aikana ja auttavat ehkäisemään jalkojen, polvien, selän ja nivelten väsymistä ja kipeytymistä. Ne antavat sinulle vakaan perustan, takaavat paremman asennon ja tarjoavat mukavan olon. Laajasta valikoimastamme löydät jalkaystävälliset naisten- ja miestensandaalit useissa eri malleissa ja väreissä.

Ergonomiset sandaalit naisille ja miehille

Ortopedisten sandaalien valikoimaamme kuuluu mm. MBT-tuotemerkin sandaaleja. MBT:n ergonomisissa sandaaleissa on pyöristetty, epävakaa pohja, joka auttaa parantamaan ryhtiä, aktivoi passiivisia lihaksia ja lievittää selkään ja niveliin kohdistuvaa painetta. Kevyen rakenteensa ansiosta ne ovat myös erittäin hengittävät, joten jalkasi pysyvät viileinä ja raikkaina myös pitkien työpäivien aikana. Jos kaipaat lisätukea, helpotusta ja mukavuutta hektisiin työpäiviin terveydenhuollossa, naisten ja miesten ortopediset sandaalimme ovat mainio valinta. Löydä oma suosikkisi ergonomisten sandaalien valikoimastamme jo tänään!

91 osuma(a)

Olet nähnyt 24 91 artikkelista