✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Slip on tennarit

Color4caren lenkkarit ovat erinomainen valinta, kun haluat maksimaalisen mukavuuden sekä pitkinä työpäivinä että vapaa-ajalla. Käytännölliset slip on -tennarimme on helppo pukea ja riisua, ne istuvat kevyesti jalassa ja tarjoavat mukavan iskunvaimennuksen.

Slip on tennarit naisille ja miehille

Tarjoamme slip on -tennareita sekä miehille että naisille klassisissa ja kirkkaammissa väreissä. Valitse Bagheeran, Schollin ja oman tuotemerkkimme Beezin slip on -tennareiden joukosta - kaikissa malleissa on keskitytty käyttäjän mukavuuteen. Nauhattomat slip on -tennarimme on valmistettu erittäin joustavista ja mukavantuntuisista materiaaleista, mutta ne tarjoavat kivasti tukea sekä työvuoron aikana että vapaa-ajalla. Osta slip on -kengät miehille ja naisille Color4carelta!

Kätevät slip on -kengät ilman nauhoja

Laajasta jalkinevalikoimastamme löydät sekä miehille että naisille suunnatut slip on -kengät, jotka sopivat erinomaisesti sekä pitkiin työvuoroihin terveydenhuoltoalalla että vapaa-ajan kengiksi. Slip on -tennarit on helppo pukea ja riisua, ja niissä kaikissa on mukava iskunvaimennus ja hyvä istuvuus. Kivannäköiset slip on -kenkämme lisäävät trendikkyyttä työasuusi ja tarjoavat samalla maksimaalista mukavuutta jokaisella askeleellasi. Halusitpa päivittää työvaatekaappisi tai löytää uudet lenkkarit vapaa-ajalle, slip on -tennarimme ovat loistava valinta. Tilaa suosikkisi jo tänään!

39 osuma(a)

Olet nähnyt 24 39 artikkelista