✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Puuvillaiset tukisukat

Color4care erikoistuu mm. puuvillaisten tukisukkien tarjoamiseen ja meiltä löytyy runsaasti korkealaatuisia puuvillaisia kompressiosukkia. Täältä voit löytää erityyppisiä ja -värisiä tukisukkamalleja ja lisätä niiden avulla oman persoonallisen vivahteen työasuusi.

Korkealaatuiset puuvillatukisukat

Puuvillaiset tukisukkamme tarjoavat optimaalisen mukavuuden, hyvää tukea ja monenlaisia terveyshyötyä pitkiä työpäiviä tekeville terveydenhuollon ammattilaisille. Vahvan ja kestävän puuvillakuidun ansiosta tukisukat kestävät kulutusta ja tarjoavat vakaata tukea ja helpotusta niille, jotka viettävät suuren osan työpäivästään jaloillaan. Puuvillakuitu on myös pehmeää ja miellyttävää, joten puuvillaiset tukisukat istuvat mukavasti ja hankaamatta ihoa vasten. Sukat ovat myös erittäin hengittävät ja haihduttavat tehokkaasti lämpöä - tämä sopii täydellisesti nopeatempoisiin terveydenhuoltoympäristöihin. Pehmeiden puuvillatukisukkiemme avulla voit lisätä yksilöllisyyttä työasusi ja tuoda iloa ja väriä terveydenhuollon ympäristöön - löydä omat suosikkisi jo tänään!

Optimaalista mukavuutta pehmeillä puuvillaisilla tukisukilla

Puuvillaiset kompressiosukkamme tarjoavat mukavaa tukea ja helpotusta pitkien työpäivien aikana terveydenhuoltoalalla, ja ne pitävät jalat raikkaina ja virkeinä myös monien tuntien kävelyn ja seisomisen jälkeen. Puuvillaisissa tukisukissamme on porrastettu keskitason kompressio (16-22 mmHg), mikä tarkoittaa, että kompressio on voimakkaimmillaan nilkan kohdalla ja vähenee vähitellen säärtä pitkin. Tukisukkien käyttö on erityisen hyödyllistä, kun seisot ja istut pitkiä aikoja, sillä ne auttavat parantamaan verenkiertoa. Puuvillaiset tukisukat auttavat myös ehkäisemään väsyneitä, turvonneita ja kipeytyneitä jalkoja sekä suonikohjuja ja veritulppia. Laajasta valikoimastamme toiminnallisia, mukavia ja tyylikkäitä puuvillaisia tukisukkia jokainen voi löytää oman suosikkinsa!

68 osuma(a)
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Uusi vahvemmalla pohjalla
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat

Olet nähnyt 24 68 artikkelista