✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Tukisukat bambusta

Tukisukat ovat jo pitkään olleet laajalti käytetty apuväline terveydenhuollossa niiden monien terveyshyötyjen ansiosta. Siksi olemme koonneet laajan valikoiman tukisukkia useissa eri malleissa, materiaaleissa ja väreissä - meiltä löytyy mm. bambusta valmistetut miesten ja naisten tukisukat.

Pehmeät bambusta valmistetut tukisukat naisille ja miehille

Bambusta valmistetuissa tukisukissamme on porrastettu keskitason kompressio (16-22 mmHg), jossa kompressio on voimakkain nilkan ympärillä ja vähenee pikkuhiljaa säärtä pitkin kohti polvea. Meiltä löydät edulliset bambusta valmistetut pehmeät tukisukat, jotka tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja antavat samalla tukea pitkien työpäivien aikana. Bambusta on tullut suosittu valinta tekstiilimateriaalimarkkinoilla, ja sen erinomaisen imukyvyn ja pyöreiden, sileiden kuitujen ansiosta bambua käytetään paljon erityisesti alusvaatteissa ja perusvaatteissa. Bambu lisää joustavuutta ja mukavuutta tukisukkiin, joten ne on helppo pukea ja riisua. Jos haluat laadukkaat, kestävät, mukavat ja joustavat tukisukat, bambusta valmistetut tukisukat sopivat sinulle täydellisesti. Löydä omat suosikkisi tukisukkavalikoimastamme.

Tukisukat kestävästä bambusta

Bambu on yksi ekologisesti kestävimmistä markkinoilla olevista materiaaleista ja se on yksi nopeimmin kasvavista torjunta-aineettomista kasvilajeista. Juuri sen luonnollisen kasvun ja kestävyyden vuoksi bambu on nykyään niin suosittua tekstiilituotannossa. Ilman keinolannoitteita, kastelua ja torjunta-aineita kasvatettu bambu on ympäristöystävällinen materiaali, jonka kuidut ovat pyöreitä ja sileitä. Tämä tekee bambusta valmistetuista tukisukista optimaalisen valinnan niille, joilla on ärtynyt ja herkkä iho. Bambulla on myös luonnollisia lämpötilaa sääteleviä ominaisuuksia, jotka pitävät jalkasi viileinä, kuivina ja raikkaina koko työpäivän ajan. Olemme täyttäneet valikoimamme bambusta valmistetuilla tukisukilla, joten sekä miehet että naiset löytävät helposti suosikkinsa.

8 osuma(a)

Olet nähnyt 8 8 artikkelista