✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
Tukisukat nailonista

Yksi Color4caren erikoisaloista on tukisukat, ja löydät meiltä laajan valikoiman tukisukkia, jotka tarjoavat tukea, helpotusta ja optimaalista mukavuutta jaloillesi pitkinä työpäivinä terveydenhuoltoalalla.

Tyylikkäät, ohuet tukisukat nailonista

Valikoimassamme on mm. nailonista tehtyä tukisukkia, jotka on valmistettu vahvasta, joustavasta ja kestävästä synteettisestä kuidusta. Nämä ohuet tukisukat sopivat erinomaisesti kesän lämpimämpiin työjaksoihin tai niille ammattilaisille, jotka haluavat tyylikkäämmät mutta yhtä tukevat tukisukat. Nailonista valmistetut tukisukkamme istuvat hyvin, tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja tarjoavat maksimaalisen mukavuuden koko työpäivän ajan. Valitse klassisen musta malli, värikkäämpi vaihtoehto tai ihonväriset tukisukat. Niille, jotka kaipaavat tukea koko säären pituudelta, tarjoamme myös tukisukkahousut, jotka sopivat täydellisesti tyylikkään hoitomekon kanssa. Jos etsit ohuita tukisukkia kesäksi tai lämpimämpään työympäristöön, löydät ne Color4caren verkkokaupasta!

Tukisukat kesään tai kuumiin työympäristöihin

Ohuet, tyylikkäät ja mukavat nailon-tukisukat sopivat erinomaisesti niille, jotka etsivät huomaamattomampia nailonsukkia mutta haluavat kuitenkin tukisukkien tarjoamat ominaisuudet. Tukisukkien kompressio estää huonoa verenkiertoa, vähentää suonikohjujen riskiä ja ehkäisee väsyneiden, turvoksissa olevien, tunnottomien ja kipeiden jalkojen tunnetta - tämä on täydellinen ratkaisu hoitoalan ammattilaisille, jotka viettävät useita tunteja jaloillaan. Löydä omat suosikkisi ohuiden nailon-tukisukkien valikoimastamme ja lisää tyylikkyyttä työasuusi. Color4care-verkkokaupasta löytyy edullisia kesäkeleille tai lämpimiin työympäristöihin sopivia tukisukkia, jotka tarjoavat mukavuutta ja tukea pitkien työvuorojen aikana terveydenhuollossa.

15 osuma(a)

Olet nähnyt 15 15 artikkelista