✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Elektroniset stetoskoopit

Color4caren laajaan stetoskooppivalikoimaan kuuluu elektronisia stetoskooppeja, joilla on useita lyömättömiä ominaisuuksia.

Edistykselliset digitaaliset stetoskoopit

Digitaalisissa stetoskoopeissa käytetään edistyksellistä tekniikkaa, joka analogisista stetoskoopeista poiketen tarjoaa mahdollisuuden äänen vahvistamiseen ja suodattamiseen, samanaikaiseen ryhmäauskultaatioon, äänen tallentamiseen ja heijastamiseen, sekä äänen graafiseen esittämiseen ja signaalianalyysiin. Bluetoothilla toimivan digitaalisen stetoskoopin avulla voit myös liittää stetoskooppisi tietokoneeseen tai tablettiin lisäanalyysia varten. Elektroninen stetoskooppi on erittäin turvallinen ja arvokas työväline, jota terveydenhuollon tarjoajat käyttävät kliinisessa diagnostiikassa. Elektronisen stetoskoopin suurena plussana on se, että sen avulla voidaan kuunnella sydän- ja keukoääniä myös meluisassa ympäristössä.

Digitaaliset stetoskoopit maksimaalisella suorituskyvyllä ja äänentoistolla

Color4caren valikoimasta löytyy huippuluokan digitaalisia stetoskooppeja. Esim. 3M Littmannilta löytyy elektroninen stetoskooppi, jonka useat tekniset ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden parhaan stetoskoopin. Edistyksellisestä tekniikastaan huolimatta stetoskooppi ei paina juuri mitään, sillä on erinomainen äänikapasiteetti, se minimoi häiritsevän taustamelun ja tarjoaa poikkeuksellisen auskultaatiokokemuksen. Stetoskoopissa on Bluetooth-toiminto ja mahdollisuus siirtää äänet tietokoneeseen tai tablettiin. Elektronisten stetoskooppien kyky sulkea pois kovaääninen ja häiritsevä taustamelu mahdollistaa sellaisten sydämen ja keuhkojen äänien kuulemisen, joita olisi muuten hyvin vaikea havaita. Elektronisissa stetoskoopeissa on huomattavasti parempi äänenvastaanotto verrattuna analogisiin stetoskooppeihin.