✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Tukisukat

93 osuma(a)
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Uusi vahvemmalla pohjalla
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat
Osta 3 maksa 2 tukisukat

Olet nähnyt 24 93 artikkelista

Hoitoalan ammattilaisille, jotka viettävät suuren osan työpäivästään istuen tai seisten, tukisukat tai kompressiosukat ovat optimaalinen apuväline. Tukisukat lisäävät verenkiertoa, ehkäisevät väsyneitä, turvonneita ja kipeytyneitä jalkoja sekä nopeuttavat palautumista pitkien työpäivien jälkeen.

Tukisukkia naisille ja miehille

Kompressiosukkien käyttö on erityisen tehokasta terveydenhuolto- ja sosiaalihuoltoympäristöissä, joissa liikutaan paljon ja nostetaan usein raskaita tavaroita. Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset tukisukat, joissa kompressio on korkeimmillaan jalkaterän ja nilkan kohdalla ja vähenee siitä ylöspäin. Värikkäät kompressioluokan 1 tukisukkamme vähentävät myös veritulppien, suonikohjujen ja lihasvaurioiden riskiä.

Mukavat ja värikkäät kompressioluokan 1 tukisukat

Laajasta valikoimastamme löydät mukavat ja tyylikkäät tukisukat miehille ja naisille useissa eri malleissa. Tarjolla on puuvilla-, nailon- ja bambusukkia, lyhyitä ja pitkiä tukisukkia, malleja leveämmille säärille sekä värikkäitä tukisukkia luovilla kuvioilla. Jos etsit hyviä tukisukkia, Color4care on siihen paras mahdollinen paikka! Kun tilaat meiltä kompressiosukat, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteen, jossa on huolellisesti valitut materiaalit, ja jotka antavat sinulle oikeanlaista tukea ja helpotusta työhösi terveydenhuoltoalalla. Pehmeät tukisukkamme istuvat mukavasti ihoa vasten ja tarjoavat asteittaista kompressiota nilkasta polveen. Tarjoamme sekä kevyitä (11-16 mmHg) että keskivahvoja (16-22 mmHg) kompressiosukkia, jotka lisäävät verenkiertoa ja ehkäisevät turvonneita, väsyneitä ja kipeytyneitä jalkateriä ja sääriä. Osta tukisukkia Color4care verkkokaupasta!

Color4caren kompressiosukat hyvään hintaan

Color4caren värikkäät naisten ja miesten tukisukat antavat sinulle mahdollisuuden lisätä väriä työasuun ja tuoda henkilökohtaista tyyliäsi töihin. Laajasta valikoimastamme löydät edulliset ja tehokkaat tukisukat, jotka antavat tukea ja helpotusta niin työssä kuin vapaa-ajallakin ja auttavat jalkasi palautumaan pitkien työpäivien tai rankkojen treenien ja vapaa-ajan aktiviteettien jälkeen. Jos etsit tukisukkia, jotka tarjoavat kompressiota koko säärelle, tarjoamme nailonista valmistetut tukisukat, jotka tuovat tyylikkään lisän työasuun ja tarjoavat samalla tehokasta tukea ja optimaalista mukavuutta.

Jos haluat lukea lisää tukisukkien terveyshyödyistä, löydät tietoa täältä.

Tarvitsetko apua tukisukkien oikean koon ja kompressioasteen löytämisessä? Tutustu kokooppaaseemme täällä!

Tiedoksi:
Keväästä 2024 alkaen tarkistamme joidenkin tukisukkiemme pituutta varmistaaksemme, että suurin osa tarjoamistamme malleista on samanpituisia.
Tämä ei koske nailonista valmistettuja tukisukkia.